«Αρχικά μη φωνάζετε σε εμένα!» - Ο κακός χαμός στο πλατό του Super Κατερίνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των "Σπαρτιατών"

Εκνευρισμένη η Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αρχικά μη φωνάζετε σε εμένα!» - Ο κακός χαμός στο πλατό του Super Κατερίνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των

Μετά το ασύλληπτο ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου λόγω της ένταξης του κόμματος Σπαρτιάτες στην Βουλή, στον αέρα του Super Κατερίνα μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, ο εκπρόσωπος Τύπου. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, επικράτησε τεράστια ένταση με φωνές.

Ζωντανά μιλούσε και ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος με το κλίμα να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, καθώς ο ένας απαντούσε πάνω στον άλλον και δεν ηρεμούσε με τίποτα το κλίμα.

Ο χαλασμός στο Super Κατερίνα με τον εκπρόσωπο τύπου των Σπαρτιατών

«Άκουσα κάποια πράγματα που είναι παντελώς ανυπόστατα. Το να γίνονται τηλεδίκες όχι μόνο τη δημοκρατία δεν προβάλλουν...», είπε αρχικά ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς μπαίνοντας με "φόρα" στην συζήτηση. Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο τον διέκοψε λέγοντας «Καμία τηλεδίκη, υπάρχει πολιτική τοποθέτηση» με τους τόνους να είναι ανεβασμένοι.

«Αν δεν ανέχεστε τον δημοκρατικό διάλογο....», συνέχισε ο κ. Κατσιβαρδάς με την παρουσιάστρια να φτάνει στα όρια της - καθώς από την αρχή της επικοινωνίας τους φώναζε - και να του απαντάει σε έξαλλη κατάσταση «Αρχικά μη φωνάζετε σε εμένα. Είστε ο μοναδικός εκπρόσωπος από κόμμα που φωνάζει. Ήρεμα παρακαλώ».

«Χαράλαμπε, δεν λέμε πράγματα τα οποία παραβιάζουν κανέναν κανόνα, ούτε κάνουμε τηλεδίκη. Να είσαι προσεκτικός τουλάχιστον όταν εγώ είμαι συνομιλητής σου», σχολίασε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου ενοχλημένη να λέει πως και η ίδια θίγεται.

Η ανακοίνωση του κόμματος Σπαρτιάτες

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορών αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. ο Πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».

Εκλογές 2023 Σπαρτιάτες

Το θέμα προβλήθηκε και στην πρωινή εκπομπή Πρωινό, του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας 26/6, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει χαρακτηριστικά «Για να καταλάβετε πως γίνονται οι εκκαθαρίσεις στον χώρο αυτό, η κα. Παπαδοπούλου ήταν υποψήφια με το κόμμα αυτό. Ήταν ένα μοντέλο, στο site OnlyFans και με το που σήμερα κατάλαβαν ποια έχουν, έβγαλαν επείγουσα ανακοίνωση. Δεν εξελέγη βέβαια».