Εκλογές 2023: Ο Χάρης Ρώμας καταγγέλλει - «Προπηλακίστηκα! Χτύπησαν άνθρωπο της ομάδας μου! Με αποκάλεσαν...»

«Τα πράγματα είχαν βίαια τροπή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκλογές 2023: Ο Χάρης Ρώμας καταγγέλλει - «Προπηλακίστηκα! Χτύπησαν άνθρωπο της ομάδας μου! Με αποκάλεσαν...»

Ο Χάρης Ρώμας κατήγγειλα δημόσια "εντεταλμένους του ΣΥΡΙΖΑ" οι οποίοι τον προπηλάκισαν όταν επισκέφθηκε εκλογικά κέντρα στο Χαλάνδρι. Όπως αποκάλυψε, ο ηθοποιός και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου δέχτηκε επίθεση και μάλιστα χτύπησαν και έναν άνθρωπο της ομάδας τους.

Η καταγγελία του Χάρη Ρώμα

«Δεν ήταν παντού ήρεμο το κλίμα. Στο Χαλάνδρι που ψηφίζω και είμαι υποψήφιος Δήμαρχος, προπηλακίστηκα και αυτό γιατί έχει ξεκινήσει προεκλογικό κλίμα για τις αυτοδιοίκητές εκλογές. Εκεί, κάποιοι θα δοκιμάσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Στην πραγματικότητα έγινε μια παρεξήγηση από κάποιους που θεώρησαν ότι δεν μπορώ να μπαίνω στα εκλογικά τμήματα εφόσον έχω παραιτηθεί από Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού. Είμαι όμως σε θεσμικό, περιφερειακός σύμβουλος», κατήγγειλε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας: «Τα πράγματα είχαν βίαια τροπή, χτύπησαν έναν από τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα μου. Τον έσπρωξαν. Ήταν εντεταλμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι, εκλογικοί αντιπρόσωποι. Είπαν κύριε Ρώμα δεν έχετε δουλειά να μπαίμετε στα εκλογικά τμήματα. Αναγκάστηκα να μπαίνω με αστυνομική συνοδεία».

«Με αποκάλεσαν "Μαυρογιαλούρο" και του εξηγούσα χαριτολογώντας πως έπαιξε πρόσφατα το ρόλο και με επιτυχία», ολοκλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης: Με φουστανέλες, νυφικά και τα σκυλάκια τους - Τα ευτράπελα μπροστά & πίσω από το παραβάν της κάλπης των εκλογών 2023

Kόλαφος κατά τις Τσαπανίδου πριν τις εκλογές

Στην Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να απαντήσει ο Χάρης Ρώμας πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα να σχολιάσει τις δηλώσεις της σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών και τις φωνές που έκαναν λόγο για αλαζονεία από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

«Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έκανε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία στις εκλογές και προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς, μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα είναι αυτή, αμέσως ξεκίνησε μία μικροψυχία σε σχέση με το εάν πρέπει να χαρούν οι άνθρωπου που κέρδισαν τις εκλογές. Έλεγαν αμέσως ως αντίλογο ότι βλέπουν αλαζονεία. Για την περίπτωση του κυρίου Γεωργιάδη, όλοι ξέρουμε ότι η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης χρειάζεται να είναι συναινετική, πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές. Δεν είναι χαζός ο κύριος Γεωργιάδης, ήθελε να πανηγυρίσει.

Από το σημείο αυτό μέχρι να φορτώνεται όλη η Νέα Δημοκρατία αλαζονεία είναι άτοπο. Για την κυρία Πόπη Τσαπανίδου να πω ότι αλαζονεία είναι η δήλωσή της πριν από τις εκλογές ότι, εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει πέσει ο κόσμος θύμα της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι όλα καταγεγραμμένα, τα παίζουν ξανά και ξανά. Και απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου ότι: ναι, με τόσο καλό πρόγραμμα που έχουμε, θα είναι θύμα προπαγάνδας. Άρα εκ των υστέρων το 41% των πολιτών πέφτει θύμα προπαγάνδας και δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι ψηφίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.