«Κάθε φορά που τον παρακαλάω...» - Πήγε καλεσμένος στην Στεφανίδου, όμως έπρεπε να φύγει για να πάει στον Χατζηνικολάου

Τα γέλια στο πλατό και οι αποκαλύψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάθε φορά που τον παρακαλάω...» - Πήγε καλεσμένος στην Στεφανίδου, όμως έπρεπε να φύγει για να πάει στον Χατζηνικολάου

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασαν σήμερα 26/6 στην εκπομπή Tlive η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με τους καλεσμένους της. Με αφορμή ωστόσο, έναν συγκεκριμένο καλεσμένο έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, μπορεί να πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, ωστόσο, έπρεπε να φύγει για να πάει μετά καλεσμένος στον σύζυγό της και στην εκπομπή του, Live News στο MEGA.

Η αποκάλυψη της Στεφανίδου για τον καλεσμένο της

«Κύριε Δρυμιώτη, ξέρω ότι έχετε άλλη μία εμφάνιση να κάνετε, απολύτως σεβαστή και συγγενική. Για αυτό θα τη σεβαστώ ακόμα πιο πολύ», είπε αρχικά χιουμοριστικά η παρουσιάστρια.

«Για το χατίρι του βασιλικού πίνει κι η γλάστρα το νερό», ξεκίνησε να λέει ο Δήμος Βερύκιος με τον Ανδρέα Δυμιώτη να συνεχίζει «Η γλάστρα είναι ο Νίκος» και όλοι να ξεσπούν σε γέλια.

«Αποχαιρετώντας τον θέλω να σας αποκαλύψω ότι κάθε φορά που παρακαλώ τον κύριο Δρυμιώτη κι έρχεται, γιατί είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεται κοντά μου, του λέω: ξέρω ότι αγαπάτε πάρα πολύ τον άντρα μου. Μου λέει "ε ναι τον αγαπώ τον Νικολάκη". Και κάθε φορά κλείνει μετά να βγει και στο MEGA», αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ντυμένη στα κίτρινα για να δει την ΑΕΚ - Η Τατιάνα Στεφανίδου στο γήπεδο μαζί με τον κούκλο γιο της και τον Νίκο Ευαγγελάτο

Η απόφαση σχετικά με τις εκπομπές τους

«Είναι σαφές. Δεν θα έμπαινα ποτέ εγώ ή ο Νίκος στη διαδικασία να κάνουμε κάτι το οποίο θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένεια μας. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας.

Στο τέλος της ημέρας συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε και με τα παιδιά θα την συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά», είχε πει η Τατιάνα Στεφανίδου.