«Δεν θα κρυφτώ! Δεν είναι κακό να χωρίζεις με ανθρώπους όταν...» - Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκαλύπτει χωρίς ενδοιασμούς

«Οι άνθρωποι που μας ακολουθούν σημαίνει ότι μας αγαπούν και μας ανέχονται»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν θα κρυφτώ! Δεν είναι κακό να χωρίζεις με ανθρώπους όταν...» - Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκαλύπτει χωρίς ενδοιασμούς

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 28/6 παραχώρησαν μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή Πάμε Δανάη. Οι δυο τους μίλησαν για όλα και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου χωρίς υπεκφυγές.

Η συνέντευξη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Μελέτη

Η συνεργασία τους

Αρβανιτάκη: «Μπορέσαμε πολύ εύκολα να συνεργαστούμε και να βρούμε τον κοινό μας τόπο»,

Ελεωνόρα: «Όταν θαυμάζω έναν άνθρωπο μαζεύομαι και φοβόμουν μήπως παραμαζευτώ αλλά αυτό δεν έγινε. Λύθηκε πάρα πολύ εύκολα».

Η εφηβεία

Αρβανιτάκη: «Πέρασα δύσκολη εφηβεία, με δεύτερες και τρίτες σκέψεις»

Ελεωνόρα: «Ήμουν αντιδραστική στην εφηβεία και κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως ότι μου βάζει όρια αυστηρά και δεν νιώθω καλά, με μαράζωνε, και αποφάσισα κάποια στιγμή τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που μου στερούν την ελευθερία της έκφρασης και τον περιορισμό του χαρακτήρα μου να τους απομακρύνω κι αυτό είναι μια απόφαση που από την μέρα που την πήρα έγιναν σχεδόν μαγικά τα πράγματα»

Αρβανιτάκη: «Έχω ανατρέψει την ζωή μου πολλές φορές που σημαίνει ότι άνθρωποι έχουν φύγει κι άνθρωποι έχουν μείνει. Αυτό και συμβαίνει συνεχώς κι αυτό είναι το φυσιολογικό. Κάθε φορά που παγιδεύεσαι να βρίσκεις έξοδο»

Το τραγούδι

Αρβανιτάκη: «Είναι δύσκολο όταν έχεις οικογένεια. Χρειάζεται πολύ εργασία. Τα ωράρια δεν προσαρμόζονται απλώς δεν κοιμάσαι».

Ελεωνόρα: «Οι άνθρωποι που μας ακολουθούν σημαίνει ότι μας αγαπούν και μας ανέχονται»

Οι προσωπικές σχέσεις

Αρβανιτάκη: «Οι άνθρωποι δεν ήξεραν τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι της Ελευθερίας, καθόλου»

Ελεωνόρα: «Ζηλεύω πάρα πολύ την Ελευθερία σε αυτό. Είναι ένα πράγμα που είναι κουραστικό. Εμένα με γοητεύει που δεν ήξερα για την ζωή της Ελευθερίας»

Αρβανιτάκη: «Εμένα ήταν ο όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που συναντήθηκα κι έχω συναντηθεί με πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, υπήρχε όρος ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή και ισχύει ακόμα».

«Είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι;» ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης

Αρβανιτάκη: «Καλό είναι αυτά να μένουνε τα Τα εν Οίκω μη εν Δήμω κι εγώ το βλέπω στην Ελεωνόρα ότι το προσπαθεί και το κάνει κι εγώ το έκανε όλη μου την ζωή»

Ελεωνόρα: «Δεν είναι κακό να χωρίζεις με ανθρώπους όταν αυτό το πράγμα δεν έχει να σε βγάλει πουθενά, αλλά είναι ωραίο να μπορείς να έχεις τον χρόνο να το επεξεργαστείς προτού βγει. Δεν τον είχα αυτό τον χρόνο. Μου ήρθαν τα πράγματα όλα πολύ μαζεμένα. Πραγματικά όμως θεωρώ ότι οι χρόνοι είναι πολύ σημαντικοί.. Δεν θα κρυφτώ, δεν κρύβομαι έξω είμαι κυκλοφορώ κανονικά. Οι άνθρωποι που με ρωτάνε απαντώ αλλά άλλο οι άνθρωποι άλλο τα μέσα»

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση

Ελεωνόρα: «Μ' αρέσει που έχω πειραματιστεί με την εμφάνισή μου βγάζει κάτι από τον χαρακτήρα μου που το κοιτάζω με γλυκύτητα. Άργησα να ταιριάζει το μέσα μου με το έξω μου. Τώρα είναι πιο κοντά το έξω μου με αυτό που έχω μέσα μου»