«Συγχαρητήρια Κυριάκο!» - Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρέβας με τον Μητσοτάκη και τα παιδιά τους

Από την ημέρα της ορκωμοσίας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Δευτέρα 26/6 μια ημέρα μετά τις εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Στο πλευρό του είχε την οικογένεια του. Η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο γιος του και οι δυο του κόρες βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζουν.

Η γυναίκα του και η κόρες του μάλιστα, έκλεψαν όλα τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους - δείτε τι φόρεσαν.

Η ανάρτηση της Μαρέβας με τον Μητσοτάκη και τα παιδιά

Λίγο μετά την ορκωμοσία, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Συγχαρητήρια Κυριάκο! Τα κατάφερες!
Χάρη στην πειθαρχία, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά σου!
Η σκληρή δουλειά – ακούραστα για τέσσερα χρόνια - η αγάπη σου για την προσφορά και η ανθρωπιά που σε διακρίνει σε οδήγησαν για άλλη μια φορά στον στόχο σου!

Θα είμαστε πάντα εκεί για σένα, Κυριάκο. Πάντα περήφανοι», έγραψε στην ανάρτηση της φωτογραφίας όπου πόζαρε με την οικογένεια της.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. Σας υπόσχομαι πως θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Και οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία».

«Ευχαριστώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους. Τώρα νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σχέδιο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά».