«Τα παιδιά στα ορφανοτροφεία, δεν τα δίνετε ούτε σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες» - Ξέσπασε ο Μουτσινάς κατά βουλευτή της Ελληνικής Λύσης που δήλωσε κατά του γάμου ομοφυλόφιλων

«Τι θέλει ο άνθρωπος να βλέπει; Άντρα, γυναίκα, παιδί. Τώρα, αν γυρίσεις τη φωτογραφία και η άλλη είναι χτυπημένη δεν πειράζει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα παιδιά στα ορφανοτροφεία, δεν τα δίνετε ούτε σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες» - Ξέσπασε ο Μουτσινάς κατά βουλευτή της Ελληνικής Λύσης που δήλωσε κατά του γάμου ομοφυλόφιλων

Την τοποθέτηση Παύλου Σαράκη, σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα 27/6 στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης δήλωσε κατά του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών.

«Αυτό δεν είναι δυνατόν να είναι πρότυπο για την ελληνική οικογένεια. Δεν μπορείτε να γίνετε πρότυπο οικογένειας, είμαστε εναντίον της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια», είπε μεταξύ άλλων σε εκπομπή του ONE.

Μετά λοιπόν την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο παρουσιαστής ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί καθώς υπήρχε κόσμος που τους ψήφισε, αλλά και πως στα ορφανοτροφεία υπάρχουν παιδάκια τα οποία δεν τα δίνουν ούτε σε ετερόφυλες οικογένειες.

Η τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά για τις δηλώσεις Σαράκη

«Θέλω να σας πω την άποψή μου, για αυτή πληρώνομαι. Δεν φταίνε οι πολιτικοί. Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό να ξέρετε, δίνεται ένα περιθώριο. Δεν είναι μόνο του κ. Σαράκη η άποψη αυτή, έχει πίσω ένα ολόκληρο κόμα, έχει πίσω ψηφοφόρους, οι οποίοι ήταν πολλοί και έβαλαν το κόμμα στη Βουλή. Ίσως να γίνει μια κουβέντα με τον εαυτό σας πάντα, μην ανταλλάσσετε απόψεις τέτοιου τύπου, για να καταλάβετε ότι δεν σημαίνει ότι κάτι που συμβαίνει είναι πρότυπο. Μπορεί να συμβεί χωρίς να είναι πρότυπο.

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή ζει και ποιος είναι ο κύκλος του. Ανοίξτε τον κύκλο σας να καταλάβετε τι γίνεται. Δείτε λίγο. Τα παιδιά είναι στα ορφανοτροφεία, δεν τα δίνετε ούτε σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες, δεν δίνετε καθόλου. Τα κρατάτε, φάτε τα. Από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει ότι ένα ζευγάρι που είναι άντρας γυναίκα αποτελεί πρότυπο. Τίποτα δεν αποτελεί. Ούτε δύο γυναίκες είναι πρότυπο, ούτε δύο άντρες είναι πρότυπο. Τι είναι; Πραγματικότητα»

Αν πιστεύει ο κ. Σαράκη ότι άμα δουν 10 φωτογραφίες με δυο άντρες να φιλιούνται και θα είναι ο άλλος σπίτι, ο οποίος δεν του συμβαίνει αυτό, ότι θα πει "να σου πω ρε συ, είδ αυτές τις φωτογραφίες, έλα ρε Κώστα πιάσε με". Είναι δυνατόν να το πιστεύει αυτό; Τι θέλει ο άνθρωπος να βλέπει; Άντρα, γυναίκα, παιδί. Τώρα, αν γυρίσεις τη φωτογραφία και η άλλη είναι χτυπημένη από την πλάτη μέχρι κάτω τα πόδια, το παιδάκι του καίνε τσιγάρα, δεν πειράζει. Είναι μπαμπάς, μαμά, παιδί, οικογένεια».