«Είμαι χριστιανή ορθόδοξη και αυθεντική τσιγγάνα» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μερκούρη μετά την αποχή της από το τραγούδι

Οι αποκαλύψεις για το γάμο, το θεό και την επιστροφή της στη μουσική

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι χριστιανή ορθόδοξη και αυθεντική τσιγγάνα» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μερκούρη μετά την αποχή της από το τραγούδι

Η Ειρήνη Μερκούρη παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 27/6 με την τραγουδίστρια αποκαλύψεις για τη ζωή της μετά τα χρόνια, που είχε επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα.

Ο γάμος με το σύζυγό της και η οικογένεια ήταν οι βασικοί λόγοι, που η Ειρήνη Μερκούρη επέλεξε να αφήσει το τραγούδι και τις πίστες, που τόσο πολύ αγάπησε και φυσικά εξακολουθεί να λατρεύει.

Το Just the 2 of us ήταν ο λόγος, που την είδαμε να βγαίνει και πάλι μπροστά στα φώτα με την ίδια να αποκαλύπτει μέσα από τη νέα της συνέντευξη, πως ετοιμάζει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού (δείτε εδώ αν σκέφτηκε να μονάσει).

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Μερκούρη για τη φυλή της

«Ο κυριότερος λόγος που απείχα από το τραγούδι ήταν γιατί παντρεύτηκα με τον άντρα μου περνάμε καταπληκτικά, ήθελα να το ζήσω και να πάρω την ευλογία του αληθινού Θεού. Δεν θα παντρευόμουν σε καμία περίπτωση με πολιτικό γάμο, είμαι χριστιανή ορθόδοξη. Θα προτιμούσα να μείνω γεροντοκόρη. Δεν θα γινόμουν ποτέ καλογριά.

Έχω απαντήσει σε αυτό...Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δεν θα έπαιζα με τον αληθινό Θεό. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και από τις δύο πλευρές και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό», είπε η Ειρήνη Μερκούρη.

Η μετακόμιση στη Σύρο και το τάμα για το μωρό της

Το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή Πρωινό έγινε μία αποκάλυψη για την Ειρήνη Μερκούρη και τη ζωή της.

«Ο σύζυγος της Ειρήνης εργάζεται στην Σύρο, είναι γενικός χειρούργος, είναι Β επιμελητής εκεί και πρόσφατα μετακόμισε και η Ειρήνη. Μάλιστα οι δύο τους επισκέφθηκαν ένα μοναστήρι για να κάνουν τάμα για το μωράκι τους. Η Ειρήνη θα περάσει εκεί το μεγαλύτερο διάστημα της εγκυμοσύνης της».