Τον φωτογράφιζε όσο έβγαινε από τη θάλασσα - Η νέα ερωτική απόδραση Βανδή & Μπισμπίκη στην Ύδρα

Τυλιγμένη η Δέσποινα με παρεό από τη μέση και κάτω

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα και άκρως καλοκαιρινή απόδραση έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης την Τρίτη 27/6 με τους δύο να βρίσκονται σε λιγότερο από 2 ώρες στην Ύδρα, ένας προορισμός, που φάνηκε να τους αρέσει πολύ.

- Λίγες ημέρες πριν την Ύδρα βρέθηκαν σε ταβερνάκι στο Καβούρι -

Μέσα από φωτογραφίες, που ανήρτησε η Δέσποινα Βανδή στο instagram βλέπουμε τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια με το μαγιό τους στην θάλασσα, την άκρως καλοκαιρινή διάθεση της Δέσποινας και τη θέα από το παράθυρό τους.

Το ζευγάρι είχε λίγες ώρες στη διάθεσή του όμως τις άδραξε όλες και με το παραπάνω, αφού δεν έκαναν μόνο το μπάνιο τους στο νησί, αλλά δοκίμασαν μοναδικές γεύσεις μετά από συστάσεις, που τους έδωσαν.

Το ταξίδι της Δέσποινας Βανδή με το Βασίλη Μπισμπίκη στην Ύδρα

«Για αυτό λέω χρόνια τώρα πως ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου!
Σε 70’ βρεθήκαμε στην πανέμορφη Ύδρα και αγκαλιάσαμε το καλοκαίρι! Έστω και για λιγες ωρες ήταν υπεροχο που ξάπλωσα στη μοναδική αμμώδη παραλία του νησιού στο @mandrakibeachresort και κολύμπησα στα καταπράσινα νερά του!
@effie_moskofoglou μου σε ευχαριστώ γι αυτές τις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας!
Το χρειαζόμουν!
P.S. Η σαλάτα που μας πρότεινε ο ευγενέστατος Arthur του Gordon Ramsey είναι εκπληκτική και όλα τα παιδιά υπέροχα!
Θα ξανάρθουμε σίγουρα!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Η απάντηση της τραγουδίστριας για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται για την σχέση τους

Συνέντευξη στο περιοδικό In Style και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα που ζει με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ρωτήθηκε μάλιστα, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί η ίδια και γενικά για τα αρνητικά σχόλια στα social media.

Τα τελευταία χρόνια, ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό του ηθοποιού και δεν έχουν κρύψει λεπτό τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας - δείτε βίντεο ντοκουμέντο από βόλτα τους σε ταβερνάκι στο Καβούρι.

Γιατί ως λαός είμαστε ακόμη τόσο συντηρητικοί όσον αφορά τον έρωτα μετά τα 50;

Και εγώ θα σου απαντούσα: τι μας αφορά το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, από τη στιγμή που δε βλάπτει τη δική μας; Τι σχέση έχει η ηλικία, τι σχέση έχει η σεξουαλική ταυτότητα, τι σημασία έχει αν παντρεύτηκε η όχι, αν έχει κάνει παιδί ή όχι; Αυτό που θα έπρεπε να μας αφορά είναι το πώς εμείς οι ίδιοι θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καταρχάς για τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση για τα παιδιά μας, τους συναδέλφους μας, τους φίλους μας και για το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο συνυπάρχουμε. Να μεγαλώνουμε με αξίες, μεγαλοψυχία και καλοσύνη. Η προσωπική μας χαρά θα έπρεπε να μας απασχολεί και, πάνω απ’ όλα, να ικανοποιούμε τις προσωπικές μας προσδοκίες και όχι τις προσδοκίες των άλλων.

Οι haters στο διαδίκτυο είναι πολλοί, πάρα πολλοί. Είναι αυτοί που σπεύδουν να σχολιάσουν αρνητικά κάθε κίνηση και εμφάνιση των δημοσίων προσώπων. Ως γυναίκα, τι απαντάς σε τέτοιους ανθρώπους, που σχολιάζουν και κατακρίνουν όποιον φροντίζει την εικόνα του με οποιονδήποτε τρόπο;

Προσωπικά, δεν απαντώ σε κανένα σχόλιο, άσε που πολλές φορές δεν τα διαβάζω. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, είτε λέγεται διαδίκτυο, είτε τηλεόραση, είτε σκηνή, είναι επόμενο – και το έχω συνηθίσει – ότι θα υπάρχουν κάποιοι που θα σχολιάζουν και αρνητικά. Δεν ασχολούμαι.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης έξοδος