Επέτειος 14 χρόνων στη θάλασσα - Παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά για Μενεγάκη και Ματέο στην ιδιωτική τους παραλία

Αποκλειστικό! Η φωτιά στην παραλία και το δείπνο μόνο για δυο με κρασί

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Πέρασαν 14 χρόνια από εκείνο το καλοκαίρι του 2009 στην Άνδρο όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τον άντρα της ζωής της και έφερε τα πάνω-κάτω στην δική της ζωή... 14 καλοκαίρια σαν να είναι η πρώτη φορά!

“Θέλει μεγάλη μαγκιά για μια τέτοια απόφαση, ανατρέποντας τη ζωή σου χωρίς να σε φρενάρουν οι συνέπειες” φέρεται να έχει πει στο παρελθόν άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, αμέσως μετά την απόφασή της να βάλει τέλος λίγους μήνες αργότερα στον γάμο της και να εμφανίσει πολύ πιο μετά έναν νέο άντρα στο πλευρό της, που έμελλε να γίνει και επίσημα ο σύζυγός της και να της χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία με ένα παιδί.

Ο έρωτας της Ελένης και του Μάκη εκείνο το καλοκαίρι ήταν κεραυνοβόλος και αυτά τα συναισθήματα που ένιωσαν οι δυο τους δεν έχουν αλλάξει παρά το ότι τα χρόνια πέρασαν. Από τότε, προς τα τέλη Ιούνη, οι δυο τους, ξετυλίγοντας το άλμπουμ των αναμνήσεών τους, θυμούνται πάντα με αγάπη εκείνη την πρώτη τους συνάντηση στην παραλία, τα βλέμματα και τις υποσχέσεις, το καλοκαίρι που σημάδεψε όλη τους τη ζωή.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Κάθε τέτοια εποχή η Ελένη με τον Μάκη ταξιδεύουν στο ίδιο μέρος της συνάντησής τους, εκεί στα Άχλα...

Επέτειος 14 χρόνων στη θάλασσα - Παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά για Μενεγάκη και Ματέο στην ιδιωτική τους παραλία

....και θυμούνται τα γέλια τους, τον καυτό ήλιο και την αλμύρα πάνω τους όταν ξεχασμένοι σε μια αμμουδιά μιλούσαν για τη ζωή, τον έρωτα και τις εμπειρίες τους. Οι ίδιες εικόνες και αναμνήσεις ζωντανεύουν για τους δυο τους κάθε φορά που φέρνουν στον νου τους τη συνάντησή τους, μιας και ο χρόνος δεν έφθειρε τίποτα για το ζευγάρι, που συνεχίζει να είναι ερωτευμένο και πιο δεμένο από ποτέ, ενώ η Μαρίνα δυναμώνει ακόμα περισσότερο τα ισχυρά θεμέλια της σχέσης τους.

Δείτε επίσης: Αγκαλιές και φιλιά στο σκάφος με τον Ματέο - Το πρώτο μπάνιο της Ελένης Μενεγάκη με μικροσκοπικό τιγρέ μπικίνι (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Με φωτιές στην παραλία, δείπνο μόνο για δύο με κρασί και λόγια αγάπης, μπάνιο στην αγαπημένη τους prive γωνία, άραγμα κάτω από τα δέντρα και μεσημεριανό ύπνο υπό τον ήχο των κυμάτων, αυτά τα υπέροχα καλοκαίρια τους δεν τα αλλάζουν με τίποτα... Είναι η συνέχεια μιας υπέροχης συνάντησης που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια με μια φλόγα που άναψε και δεν έσβησε ποτέ!

Αγκαλιά μέσα στη θάλασσα...

Επέτειος 14 χρόνων στη θάλασσα - Παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά για Μενεγάκη και Ματέο στην ιδιωτική τους παραλία

Αγκαλιασμένους τούς βρήκε το περασμένο απόγευμα στα Άχλα, ταξιδεύοντας με το δικό τους καράβι τον έρωτά τους... Η Ελένη έφυγε κατευθείαν από το στούντιο για να βρεθεί στην αγκαλιά του Μάκη της, να περάσουν και να γιορτάσουν μαζί ακόμα μία επέτειο γνωριμίας, που έμελλε να είναι η συνάντηση δυο ανθρώπων που πραγματικά βρήκε ο ένας το μισό της καρδιάς του στον άλλον! Με τέτοιες υπέροχες εικόνες αποχαιρετίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής με την υπόσχεση να ξανανταμώσουν την επόμενη εβδομάδα, μέχρι εκείνη να πει “αντίο” στο τηλεοπτικό κοινό της και να βρεθεί στην αγκαλιά του για ένα ανέμελο καλοκαίρι...

Περισσότερα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 28/6, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ