«Ήταν ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής! Όλοι γνώριζαν...» - Ξέσπασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την επίθεση που δέχτηκε

«Ο Διαμαντής είναι σύντροφός μου αλλά και ο συνιδρυτής της Πλεύσης Ελευθερίας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής! Όλοι γνώριζαν...» - Ξέσπασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την επίθεση που δέχτηκε

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα 28/6 η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας που κατάφερε να μπει στη Βουλή, κάθισε στον καναπέ και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, για την επίθεση που δέχτηκε πριν μερικές εβδομάδες αλλά και για τον σύντροφο της, Διαμαντή Καραναστάση.

Πρόσφατα πολλά είχαν ακουστεί για την απόφαση της στις δεύτερες εκλογές να αλλάξει τα ονόματα στα ψηφοδέλτια, γεγονός που έφερε μεγάλες αντιδράσεις και να σημειωθούν αποχωρήσεις.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντοπούλου για τις επιθέσεις που δέχτηκε

«Επί 15 ημέρες φάγαμε έναν φοβερό πόλεμο, την ώρα που η Πλεύση Ελευθερίας άνοιγε τα φτερά της και ο κόσμος ερχόταν με αγάπη και εμπιστοσύνη. Η επίθεση ήταν ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής. Όλοι γνώριζαν με ποια διαδικασία γίνονται τα ψηφοδέλτια. Το συμφωνήσαμε όλοι μαζί, είναι κινηματογραφημένα και τα χειροκροτήματα των υποψηφίων για το πώς θα μπούμε στη δεύτερη εκλογική μάχη. Εγώ το είχα πει σε δύο δημόσιες συνεντεύξεις στις 24 και 29 Μαΐου ότι κάνουμε νέες λίστες και θα φέρουμε νέους υποψηφίους», ξεκαθάρισε.

«Η Λένα Δημοπούλου και η Ελένη Σαπουνίδου βγήκαν δημόσια και είπαν ότι ψηφίστηκαν ξεκάθαρα αλφαβητικά. Αυτό συμβαίνει στα κόμματα που δεν είναι γνωστοί οι υποψήφιοί τους», επισήμανε.

Στη συνέχει αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, ο οποίο επίσης στοχοποιήθηκε: «Είναι σύντροφός μου αλλά και ο συνιδρυτής της Πλεύσης Ελευθερίας, αυτός που έχει κρατήσει στην πλάτη του τις πιο σημαντικές μας πρωτοβουλίες. Ήταν εκείνος που έχτισε την επικοινωνία μας, εμπνεύστηκε πρωτοβουλίες όπως το "Δικαιοσύνη για όλους", τις μηνύσεις και τις ενέργειες για το Μάτι και τις γερμανικές οφειλές. Ήταν γνωστό ότι κάναμε αυτή την προσπάθεια μαζί. Οι περισσότεροι υποψήφιοι, όταν ρωτήθηκαν αν προτείνουν κάποιον άλλο ως υποψήφιο, πρότειναν τον Διαμαντή», διευκρίνiσε.

Δείτε επίσης: Συγκινημένοι Κωνσταντοπούλου και Καραναστάσης για την εκλογή τους - Το τρυφερό φιλί στο στόμα που απαθανάτισε η κάμερα

«Δεν έχει ανάγκη την πολιτική ο Διαμαντής, ίσα - ίσα τον φθείρει η πολιτική. Είναι μεγάλη του διάθεση να προσφέρει. Δεν έχει κάτι να κερδίσει από όλο αυτό, δυσκολεύτηκα να τον πείσω. Στην Πλεύση Ελευθερίας δεν είναι ο σύντροφός μου, είναι ένα κομβικό στοιχείο, ο στυλοβάτης του κινήματος», είπε.