Σε σοκ Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα από Χρυσαυγίτες»

«Δεν είπα κάτι, γιατί να με χτυπήσουν;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σοκ Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα από Χρυσαυγίτες»

Σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε σοκ, προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα σήμερα 28/6. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Κατερίνα Καινούργιου δέχονται απειλητικά μηνύματα στα social media.

Αφορμή, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής στάθηκε όπως φαίνεται η τοποθέτηση τους για το κόμμα Σπαρτιάτες που μπήκε στην Βουλή και έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, ειδικά στο twitter - δείτε τι γράφεται.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικο για τις απειλές που δέχεται

«Μια ενημέρωση να κάνω. Και εσύ και εγώ δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα από Χρυσαυγίτες. Έμαθα κιόλας ότι συμμετέχω σε μία διαφήμιση χαπιού αδυνατίσματος. Μια φαρμακοποιός μου είπε "προτείνεις κάτι τέτοιο στον κόσμο; Λέω: ούτε ξέρω ούτε έχω ιδέα"», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τους συνεργάτες του να τον διορθώνουν και να λένε πως είναι διαφήμιση για τον διαβήτη.

«Τα απειλητικά μηνύματα είναι άλλη ιστορία από το να χρησιμοποιούν παράτυπα το όνομα σου. Το απειλητικό που αφορά τη ζωή σου και το τι μπορεί να συμβεί από ανθρώπους οι οποίοι ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση... πρώτον δεν θα μας κάμψουν», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Δεν είπα κάτι, γιατί να με χτυπήσουν; Επειδή είπα την άποψή μου; Θα φοβόμαστε και να κυκλοφορήσουμε;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρισμένη.

«Έχουμε τοποθετηθεί για την ιστορία των Σπαρτιατών και απέναντι στον φασισμό δεν είναι "βγάζω την ουρά μου απ’ έξω". Έχω ένα κάρο μηνύματα, εδώ και μία ώρα είναι σωρεία μηνυμάτων», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν έχεις ονοματεπώνυμα από αυτά τα accounts, να τα μαζέψουμε και να τα δώσουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», του είπε η παρουσιάστρια.

Ο τσακωμός της Καινούργιου με τον εκπρόσωπο Τύπου των "Σπαρτιατών"

Στον αέρα του Super Κατερίνα μίλησε στις 26/6 μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, ο εκπρόσωπος Τύπου. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, επικράτησε τεράστια ένταση με φωνές.

Ζωντανά μιλούσε και ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος με το κλίμα να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, καθώς ο ένας απαντούσε πάνω στον άλλον και δεν ηρεμούσε με τίποτα το κλίμα.

«Άκουσα κάποια πράγματα που είναι παντελώς ανυπόστατα. Το να γίνονται τηλεδίκες όχι μόνο τη δημοκρατία δεν προβάλλουν...», είπε αρχικά ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς μπαίνοντας με "φόρα" στην συζήτηση. Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο τον διέκοψε λέγοντας «Καμία τηλεδίκη, υπάρχει πολιτική τοποθέτηση» με τους τόνους να είναι ανεβασμένοι.

«Αν δεν ανέχεστε τον δημοκρατικό διάλογο....», συνέχισε ο κ. Κατσιβαρδάς με την παρουσιάστρια να φτάνει στα όρια της - καθώς από την αρχή της επικοινωνίας τους φώναζε - και να του απαντάει σε έξαλλη κατάσταση «Αρχικά μη φωνάζετε σε εμένα. Είστε ο μοναδικός εκπρόσωπος από κόμμα που φωνάζει. Ήρεμα παρακαλώ».

«Χαράλαμπε, δεν λέμε πράγματα τα οποία παραβιάζουν κανέναν κανόνα, ούτε κάνουμε τηλεδίκη. Να είσαι προσεκτικός τουλάχιστον όταν εγώ είμαι συνομιλητής σου», σχολίασε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου ενοχλημένη να λέει πως και η ίδια θίγεται.