«Έχει την ίδια κ@@λα» - Το γαλλικό του Μαζωνάκη που άφησε άφωνη την Μενεγάκη και τους συνεργάτες της

Η αντίδραση της όταν το ξεστόμισε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχει την ίδια κ@@λα» - Το γαλλικό του Μαζωνάκη που άφησε άφωνη την Μενεγάκη και τους συνεργάτες της

Στην εκπομπή Ελένη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μαζωνάκη σήμερα 28/6. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε μέσω skype και μίλησε για τη ζωή του. Βρίσκεται στο χώρο της μουσικής εδώ και 30 χρόνια, έχοντας χαρίσει στο κοινό του μοναδικές επιτυχίες.

Αφού μίλησε λοιπόν, για την συναυλία που ετοιμάζει η οποία θα λέγεται "dirty 30", λίγο πριν το κλείσιμο πέταξε ένα... γαλλικό, το οποίο έκανε την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια.

Το γαλλικό του Μαζωνάκη στον αέρα της Ελένης

«Συγγνώμη, ένα λεπτό, να πάω και στον Θοδωρή. Θοδωρή, είναι εντελώς διαφορετικό το live από την κάμερα, αλλά έχει την ίδια κ@@@λα και τα δύο», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης, με το πλατό να ξεσπάει σε γέλια, ενώ η παρουσιάστρια είπε "Έγινε" και τον έκλεισε με μια από τις επιτυχίες του.

Δείτε επίσης: Η μαμά του με κοντό αγορέ μαλλί & ο μπαμπάς του με φλοράλ πουκάμισο - Στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη οι γονείς του

Πως ξεκίνησε την καριέρα του

Για πρώτη φορά τραγούδησε σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, εκεί όπου το καλοκαίρι του 1992 τον ανακάλυψε η Universal Music (τότε Polygram). Ο Γιώργος Μαζωνάκης με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του, τη ξεχωριστή ερμηνεία του και τις πρωτοποριακές απόψεις του, άλλαξε τον τρόπο της νυχτερινής διασκέδασης, με τις ιδιαίτερα πετυχημένες εμφανίσεις του σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Γερμανία, την Αυστραλία, αλλά και σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής, όπως: Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ, Ατλάντικ Σίτυ και Σικάγο. Επίσης ένα best με μεγάλες επιτυχίες του κυκλοφόρησε στην Ιταλία με αφορμή την επιτυχία που έκανε εκεί το τραγούδι «Μου λείπεις» σε διαφημιστικό αυτοκινήτου. Το 2002, τραγούδησε δύο τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη στο soundtrack της ταινίας του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου», τα «Καμικάζι» και «Ξημερώνει πάλι». O Γιώργος Μαζωνάκης είναι γνωστός για την πορεία αλλαγών στο στυλ και στο ρεπερτόριο.

Ο πρώτος δίσκος του Γιώργου Μαζωνάκη κυκλοφορεί το 1993, το “Μεσάνυχτα και κάτι”. Την επόμενη χρονιά το άλμπουμ “Με τα μάτια να το λες” που τον έστειλε στην κορυφή των charts με τις επιτυχίες “3 το πρωί”, “Ανήκω σε μένα” και “Μη μου ζητάς”. Το 1996 βγαίνει το single “Μου λείπεις”, το οποίο έγινε χρυσό. Ακολουθούν πολλά cd singles και albums, όπως το “Παιδί της Νύχτας” το 1997 που έγινε πλατινένιο, το single “Θέλω να γυρίσω” σε στίχους Νίκου Βουρλιώτη κ.α. Έτσι, σιγά-σιγά πολλοί είναι οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που ζητούν να συνεργαστούν μαζί του. Γιώργος Μαζωνάκης Συνεργασίες