Μεγάλος θρήνος για την Ελένη Κοκκίδου

Έχασε πολύ δικό της πρόσωπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Κοκκίδου ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 28/6 στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια, αφού είναι γεγονός, πως αποχωρεί από τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και το ρόλο της Βούλας.

Ανάμεσα σε όσα παρέθεσε η ηθοποιός έκανε και μία πολύ συγκινητική αποκάλυψη για τη ζωή της, η οποία της συνέβη πρόσφατα. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Κοκκίδου έχασε τη μητέρα της από τη ζωή πριν από 40 ημέρες.

Χωρίς να αποκαλύπτει τον τρόπο, που έχασε τη μαμά της η ηθοποιός αρκέστηκε να αναφέρει, πως αφιέρωσε στη μαμά της το βραβείο με την κίνηση αυτή να αποτελεί εσωτερική επιθυμία της (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η ηθοποιός).

Η αναφορά της Ελένη Κοκκίδου για συγγενικό πρόσωπο που έχασε

«Έβαλα το βραβείο δίπλα στη μητέρα μου, την οποία έχασα πριν από 40 ημέρες, που την έχω στο κέντρο του τραπεζιού, ήθελα να της το αφιερώσω», είπε Ελένη Κοκκίδου.

H μεγάλη συγκίνηση για την απώλεια των γονιών της

«Ο πατέρας μου έφυγε από καρδιά μπαμ και κάτω. Δεν τον έκλαψα ποτέ, ποτέ δεν θα τον κλάψω, γιατί νιώθω ότι ήταν πολύ τυχερός, που δεν αρρώστησε, που δεν έσβησε, που δεν έλιωσε. Έφυγε άρχοντας», είπε στη συνέχεια η Ελένη Κοκκίδου.