Συναυλία Μουζουράκη Θέατρο Άλσος: Η λαμπερή εμφάνιση της εγκυμονούσας Μαριλού Κόζαρη

Τον κοιτούσε κι "έλιωνε"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης το βράδυ της Τετάρτης 28/6 εμφανίστηκε σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, στο θέατρο Άλσος. Μαζί του επί σκηνής βρέθηκε η 16χρονη νικήτρια του The Voice of Greece, Μαρία Σακελλάρη, η οποία χάρη στις εξαιρετικές τις ερμηνείες και το ιδιαίτερο στιλ της έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού.

Πλήθος κόσμου, επώνυμοι και μη, βρέθηκαν εκεί για να τους απολαύσουν! Μεταξύ αυτών και η πλέον σύζυγός του - και εγκυμονούσα - Μαριλού Κόζαρη.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε στιγμές από την συναυλία του Πάνου Μουζουράκη

Η Μαριλού ήταν λαμπερή, άκρως χαμογελαστή και ευδιάθετη. Διασκέδασε με φίλους ενώ το βλέμμα της πάνω στον Πάνο πρόδιδε από χιλιόμετρα πως λιώνει για εκείνον!

Πάνος Μουζουράκης συναυλία μαριλού

Δείτε επίσης: Μαρίλου Κόζαρη: Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη - Πως γνωρίστηκαν και κατέληξαν σε γάμο

Πάνος Μουζουράκης συναυλία

Πάνος Μουζουράκης συναυλία θέατρο άλσος

Από την εμφάνισή του δεν έλειψαν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Μάλιστα, στην σκηνή βρέθηκε και ο Κώστας Μαραβέγιας για λίγα λεπτά, που συνοδευόταν από την σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Πάνος Μουζουράκης συναυλία μαραβεγιας

Πάνος Μουζουράκης συναυλία σωτηροπουλου μαραβεγιας

Πάνος Μουζουράκης συναυλία τσιμιτσελης γερονικολου

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα»

Ένα μήνα , λοιπόν, μετά τον γάμο του τραγουδιστή η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Πάνο Μουζουράκη στο αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξει για την Κύπρο. Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά μοιράστηκε με τον ρεπόρτερ την μετά γάμου εμπειρία του όντας 1 μήνα παντρεμένος.

«Ναι είναι ο μήνας του μέλιτος ουσιαστικά αυτή την στιγμή αλλά πάω μόνος μου. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θα κάτσω να σου γράψω μια έκθεση με τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Άμα κάτσω τώρα να στα εξηγήσω θα χάσω την πτήση. Όλα είναι υπέροχα. Άμα υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από όλα αυτά. Το να αγαπάς είναι να χαίρεσαι και να δίνεις, το να έχεις ανάγκη είναι να φοβάσαι και να ζητάς», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.