Μίλησε στο Πρωινό και πέταξε τα "καρφιά" του κατά του Νότη Σφακιανάκη: «Συνήθως όταν άνοιγε το στόμα του έλεγε μα@@κίες»

«Δεν μου λείπει από τον καλλιτεχνικό χώρο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μίλησε στο Πρωινό και πέταξε τα

Συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 παραχώρησε γνωστός μπασκετμπολίστας όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νότη Σφακιανάκη, σχολιάζοντας την "εξαφάνιση" του από τον καλλιτεχνικό χώρο και την μουσική σκηνή.

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την απόφαση του να μην βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και να απομονωθεί. Μάλιστα, ο ανιψιός του είχε ξεσπάσει για τα όσα έχουν ειπωθεί - δείτε εδώ.

Οι δηλώσεις μπασκετμπολίστα για τον Νότη Σφακιανάκη

«Ο Σφακιανάκης είναι ένας άνθρωπος ακραίων αντιλήψεων και τοποθετήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι ακούνε τα τραγούδια του, συμφωνούν με αυτά που έχει κάνει εκτός του επαγγέλματός του. Ίδια περίπτωση είναι και ο Φιλιππίδης», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

Και συνέχισε: «Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μου λείπει από τον καλλιτεχνικό χώρο. Του άρεσε να μιλάει πολύ και συνήθως όταν άνοιγε το στόμα του έλεγε μα@@κίες. Υπάρχουν τα cd, οι δίσκοι και το youtube για όποιον θέλει να ακούσει τα τραγούδια του».

Ο λόγος που έχει εξαφανιστεί

«Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να σας πω. Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο. Όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά, ξέρει πολύ καλά γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά.

Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανιψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει (δείτε εδώ τις δηλώσεις του), εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και ότι θα επιστρέψει τον Χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει. Μακάρι να κάνει λάθος ο αδερφός του και να επιστέψει»

«Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που το κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο», αποκάλυψε ο Νίκος Συρίγος.

Πολλά είναι τα όσα γράφονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη, την σχέση με την γυναίκα του (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες της) αλλά και την εξαφάνισή του. Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα;