Νίκος Μουτσινάς: «Mέσα στα 5 χρόνια απέκτησα έναν κύκλο ανθρώπων που...» - Συγκίνηση στο Καλό Μεσημεράκι πριν το φινάλε

Η εξομολόγηση της Ματίνας Νικολάου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Mέσα στα 5 χρόνια απέκτησα έναν κύκλο ανθρώπων που...» - Συγκίνηση στο Καλό Μεσημεράκι πριν το φινάλε

Προτελευταία εκπομπή σήμερα 29/6 για τον Νίκο Μουτσινά. Το Καλό Μεσημεράκι φτάνει στο οριστικό τέλος του και ήδη από χθες 28/6 ο παρουσιαστής μιλάει για τα 5 χρόνια που έζησε στον ΣΚΑΙ μαζί με τους συνεργάτες του στα εύκολα και τα δύσκολα.

Σήμερα, έκανε ακόμη μια αναφορά στο φινάλε μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου και να κάνει ένα μικρό break πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση. Ευχαρίστησε τους τηλεθεατές της εκπομπής, αναφέροντας πως μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια, απέκτησε έναν νέο κύκλο ανθρώπων που έγιναν φίλοι του.

Τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

«Είναι αυτές οι ώρες που λέω πάντα κάτι....Θέλω να πω ένα, πραγματικά, πολύ ειλικρινές ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο αυτά τα 5 χρόνια, γιατί κάπως νιώθω πολύ ευλογημένος γιατί έχει τύχει να συνεργάζομαι συνήθως με ανθρώπους που είναι φίλοι μου, που είναι πολύ μοναδικό. Εδώ, λοιπόν, μέσα στα 5 χρόνια απέκτησα έναν κύκλο ανθρώπων που τους θεωρώ φίλους μου, με κάποιον τρόπο, καταλαβαίνετε. Και κάπως θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που μας δώσατε την ευκαιρία να ζήσουμε αυτό το πάρτι για 5 ολόκληρα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Η εξομολόγηση της Ματίνας Νικολάου

Λίγο μετά, στο πλατό εμφανίστηκε η Ματίνα Νικολάου ντυμένη Βάνια και αποκάλυψε πως έγινε η συνεργασία τους, μέσα από την οποία έγινε γνωστή στον κόσμο.

«True story Νικόλα... Έχω χάσει τα λόγια μου, τελειώνουμε. Θα πω μια αληθινή ιστορία. Ήταν καλοκαίρι του 2018 όταν εμείς οι δυο κάναμε παρεούλα εκεί στα ωραία μας λημέρια. Εγώ ήμουν ένα άνεργο κορίτσι και σου λέω "Νικόλα μου θα κάνεις εκπομπή;" Ναι μου λες. Λέω "ωραία θέλω να έρθω βοηθός σου από πίσω". Και στις 19 Ιουλίου χτυπάει το τηλέφωνο μου και μου λέει "Άκου να δεις κορίτσι μου, δεν θέλω να έρθεις βοηθός μου, θέλω να έρθει να είσαι μαζί μου μπροστά στην κάμερα". Και έτσι εγώ άπειρο κορίτσι και ήρθε στην τηλεόραση, απέκτησε την εταιρία και παρακαλώ πολύ, ο τίτλος που βγαίνει μέσα από αυτά τα 5 χρόνια είναι "γέλια γέλια γέλια"», εξομολογήθηκε.