«Γεμίζετε τη σκαλέτα σας με μπούρδες! Αύριο δεν μιλάω στην κάμερα τους» - Ενοχλημένος ο Μουτσινάς με την εκπομπή BreakfastStar

«Γιατί μου δίνει πίκρα το πρωινό του Star;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γεμίζετε τη σκαλέτα σας με μπούρδες! Αύριο δεν μιλάω στην κάμερα τους» - Ενοχλημένος ο Μουτσινάς με την εκπομπή BreakfastStar

Ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα 29/6 στην ενότητα Χρυσή τηλεόραση, σχολίασε την συζήτηση που είχαν στο BreakfastStar παρουσιαστές και πάνελ, σχετικά με την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το ΣΚΑΙ και το φινάλε της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

Συγκεκριμένα, σχολίασαν τα χθεσινά 28/6 λόγια του, στα οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία 5 χρόνων που είχε με το κανάλι και τα συναισθήματα που νοιώθει τώρα που τελειώνει.

Η απάντηση του Μουτσινά στο BreakfastStar

«Σουτ, αγάπη μου, "δεν είναι ωραίο", σταμάτα. Πολλή ανάλυση για το τίποτα», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς παρακολουθώντας το απόσπασμα της εκπομπής με τα σχόλια παρουσιαστών και πάνελ για την ανακοίνωση που έκανε χθες 28/6 στο πλατό.

«Παιδιά, να είστε καλά που γεμίζετε τη σκαλέτα σας με μπούρδες, γιατί είναι μπούρδες όλο αυτό. Αναλύουμε τώρα... τι αναλύσαμε; Ναι, είμαι φορτισμένος. Με "διάβασε". Μπράβο στη Μαίρη», σχολίασε στη συνέχεια ο παρουσιαστής φανερά ενοχλημένος.

«Την άλλη κοπέλα, τη Λιλή, δεν της θύμισα Μενεγάκη, ε; Γιατί, μωρό μου; Γιατί, αγάπη μου; Γιατί με στενοχωρείς προτελευταία μέρα; Γιατί μου δίνει πίκρα το πρωινό του Star; Τι τους έκανα; Ελένη, Ετεοκλή; Να ‘στε καλά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Αύριο δεν μιλάω στη εκπομπή εάν στείλουν κάμερα. Ευχαριστώ», είπε με νόημα κλείνοντας.

Τα συγκινητικά λόγια του σήμερα στην προτελευταία εκπομπή

«Είναι αυτές οι ώρες που λέω πάντα κάτι....Θέλω να πω ένα, πραγματικά, πολύ ειλικρινές ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο αυτά τα 5 χρόνια, γιατί κάπως νιώθω πολύ ευλογημένος γιατί έχει τύχει να συνεργάζομαι συνήθως με ανθρώπους που είναι φίλοι μου, που είναι πολύ μοναδικό. Εδώ, λοιπόν, μέσα στα 5 χρόνια απέκτησα έναν κύκλο ανθρώπων που τους θεωρώ φίλους μου, με κάποιον τρόπο, καταλαβαίνετε. Και κάπως θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που μας δώσατε την ευκαιρία να ζήσουμε αυτό το πάρτι για 5 ολόκληρα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.