«Λυπάμαι για όλους! Με έχεις φροντίσει όσο κανείς...» - Βαθιά συγκινημένος ο Μουτσινάς μία ημέρα πριν την αυλαία του Καλό μεσημεράκι

Σε ποιο πρόσωπο αναφέρθηκε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Λυπάμαι για όλους! Με έχεις φροντίσει όσο κανείς...» - Βαθιά συγκινημένος ο Μουτσινάς μία ημέρα πριν την αυλαία του Καλό μεσημεράκι

Το φινάλε του Νίκου Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς την Παρασκευή 29/6 ο παρουσιαστής αναμένεται να αποχαιρετήσει το κοινό, που τον παρακολουθεί πιστά τόσα χρόνια στη συγκεκριμένη ζώνη του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος όσο και αν θέλει να ξεκουραστεί και να μείνει για λίγο εκτός, όπως έχει τονίσει παράλληλα νιώθει συγκίνηση για την αυλαία του, ειδικότερα όσο πλησιάζουν οι τελευταίες ημέρες (δείτε εδώ την εξομολόγησή του 2 ημέρες πριν από την αυλαία).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ο Μουτσινάς την Πέμπτη 29/6 για την αρχισυντάκτρια του, Αγγελική με τη συγκίνηση στη φωνή του να φαίνεται, όσο και αν ήθελε να το κρύψει!

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά λίγο πριν το φινάλε του Καλό μεσημεράκι

«Αγγελικούλα μου σε αγαπώ πολύ το ξέρεις και εύχομαι να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή στο παρακάτω. Σου εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη, είσαι πολύ ικανή, εξαιρετική, με έχεις φροντίσει όσο κανείς στη ζωή μου, σε ευχαριστώ πολύ πάω διλείματα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τι θα συμβεί με την Ματίνα Νικολάου στο ΣΚΑΙ μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά

Η Ματίνα Νικολάου, η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στον παρουσιαστή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star την Παρασκευή 19/5, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της, αλλά και τα συναισθήματά της για το τέλος που πλησιάζει.

«Είναι ένας αποχωρισμός, όπως και για άλλους ρόλους. Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω του ότι είναι τόσα πολλά χρόνια και λόγω του ότι ήταν σε μια εκπομπή. Είναι πολύ διαφορετική αυτή η συνθήκη για μένα. Δεν είχα συνηθίσει τη συνθήκη εκπομπής και live», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την απουσία του συναδέλφου της: «Νομίζω ότι πάντα θα λείπει ο Νίκος από την τηλεόραση, αλλά είναι μερικές φορές που άμα λείψει λίγο ακόμα, μπορεί να τους λείψει περισσότερο, οπότε νομίζω καλά κάνει».

Και συμπλήρωσε για όσα ακούγονται για το δικό της μέλλον: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από το κανάλι για συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή, οπότε δεν θέλω να σκέφτομαι πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά δεν γίνονται. Εμένα ο στόχος μου είναι να κάνω ένα σίριαλ στην τηλεόραση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια εκπομπή. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει κάτι».