Συγκίνηση στο πλατό του ''Πάμε Δανάη'' - Η έκπληξη της Μπάρκα για τα γενέθλια της 85χρονης γιαγιάς της

Η γνωστή σε όλους κυρία Τούλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκίνηση στο πλατό του ''Πάμε Δανάη'' - Η έκπληξη της Μπάρκα για τα γενέθλια της 85χρονης γιαγιάς της

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα άνθρωπος, που εκφράζει τα συναισθήματα της, όποια και αν είναι αυτά, κάτι που κάνει συχνά με αναρτήσεις της στα social media, αλλά και μέσα από την εκπομπή της στο Mega, Πάμε Δανάη.

Έτσι λοιπόν, όποιος παρακολουθεί την παρουσιάστρια γνωρίζει την τεράστια αδυναμία, που έχει στην οικογένεια της με την ίδια να έχει σε μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της την γιαγιά της, την δημοφιλή ''γιαγιά Τούλα''.

Η έκπληξη της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της γιαγιάς της

Την Πέμπτη 29/6 η γιαγιά της Δανάης είχε τα γενέθλια της και έτσι η παραγωγή στο κλείσιμο είχε ετοιμάσει να της κάνει έκπληξη ζωντανά στο πλατό, σβήνοντας μια τούρτα με 85 κεράκια (δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο με τη γιαγιά της).

Η ανάρτηση της Δανάης

«Να σε χαίρομαι αγάπη μου. Γιαγιά μου. Αγκαλιά μου. Καταφύγιο μου.
Να σε χαιρόμαστε όλοι και να μας δείχνεις τον δρόμο για την αγάπη,την δύναμη,την αντοχή,το πείσμα και το χαμόγελο. Η τύχη μου σε αυτή την ζωή είναι που μεγάλωσα μαζί σου και με τον παππού. Η τύχη μου είναι που από μωρό δεν άκουγα παραμύθια για να νανουριστώ αλλά ιστορίες της ζωής σου που μου μάθαιναν να αγαπάω τους γύρω μου.

Η τύχη μου είναι που με έμαθες να τρέχω στα σπίτια της γειτονιάς κρυφά και να δίνω φαγητό σε όσους δεν είχαν που μαγείρευες εσύ..να πηγαίνω χρήματα σε όσους δεν είχαν απ την σύνταξη σου χωρίς να το λές σε άνθρωπο..να φροντίζεις όποιον έχει ανάγκη και να μας λες πάντα ότι το πιο σημαντικό είναι αυτό,να είμαστε καλοί άνθρωποι. Γιαγιά μου, εύχομαι απλά να είναι πάντα η πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή,με εσένα μέσα για να μπορώ να τρέχω κάπου όταν νιώθω πληγωμένη,αγχωμένη,ή χαρούμενη και να ξέρω ότι είμαι ασφαλής.

Όταν πριν τρία χρόνια της είπα «γιαγιά μπορεί να κάνω εκπομπή στην τηλεόραση» το μόνο που μου είπε είναι «Μπραβο παιδακι μου,θα πω σε όλο το Περιστέρι να σε βλέπει,εσύ κοίτα να είσαι καλός άνθρωπος και να μη στεναχωρήσεις κανέναν χωρίς λόγο. Να βοηθάς όποιον μπορείς κι αν κάνεις λάθος να πεις συγνώμη». Γιαγιά μου,ελπίζω να σου μοιάσω και να έχω στην ηλικία σου όσο κόσμο έχεις εσύ γύρω μου να με αγαπάει και να με προσέχει. Εύχομαι να έχω τόσο ζέστη αγκαλιά όσο εσύ και να βοηθήσω έστω τους μισούς ανθρώπους απ όσους κατάφερες εσύ. Γιαγιά μου,είσαι η μεγαλύτερη μου αγάπη. ♥️ σε ευχαριστώ & σε αγαπώ», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.