Ποιος είναι πρωινιάτικα: Βαρύ το κλίμα στην τελευταία εκπομπή - Πλάνταξε στο κλάμα η Μαρία Αντωνά

Τα συγκινητικά λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιος είναι πρωινιάτικα: Βαρύ το κλίμα στην τελευταία εκπομπή - Πλάνταξε στο κλάμα η Μαρία Αντωνά

Αυλαία έριξε σήμερα 30/6 η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, με την Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό συγκινημένοι, έπειτα από δυο χρόνια στον αέρα του OPEN.

Η παρουσιάστρια μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την συνεργασία με το κανάλι αλλά και το πάνελ, ενώ η Μαρία Αντωνά πλάνταξε στο κλάμα από την ψυχολογική φόρτιση.

Τα συγκινητικά λόγια στο φινάλε της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα

«Μου χαρίσατε δύο από τις πιο ωραίες μου τηλεοπτικές χρονιές! Περάσαμε πολύ ωραία αλλά και δύσκολα αλλά η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Μας δώσατε πολύ χαρά, μας αγαπήσατε, μας δώσατε δύναμη, ελπίζω να περάσατε ωραία τα πρωινά σας», είπε αρχικά συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε «Εγώ θα πω αυτό: ένα είναι σίγουρο, ότι θα ανταμώσουμε ξανά».

«Εμείς να σε ευχαριστήσουμε ένας προς έναν για όλο αυτό. Περάσαμε τέλεια, τέτοιο πρωινό δεν έχει ξαναγίνει και τόση αλήθεια είναι πολύ σπάνια. Ήμασταν μια παρέα που είναι αμαρτία να χαθεί, μπορεί και να χαθεί», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Πολλοί λένε ότι δεν υπάρχουν φιλίες στην τηλεόραση και εγώ δεν έχω νιώσει πως έχω φίλους, εδώ είναι οικογένεια», είπα πλαντάζοντας στο κλάμα η Μαρία Αντωνά ενώ στη συνέχεια μίλησαν κι οι υπόλοιποι συνεργάτες της.

«Είμαστε έτοιμοι να μαυρίσουμε, να ανανεωθούμε, να ξεκουραστούμε και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας; 3,2,1 αμολάτε!», είπε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

Άγνωστο παραμένει ποιοι θα συνεχίσουν στο κανάλι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σίγουρο ωστόσο είναι για τον Δημήτρη Μακαλιά πως έκλεισε αυτό τον κύκλο του, γεγονός που ανακοίνωσε στην κάμερα.

Η αινιγματική δήλωση της Μπέττυς

Οι πιο όμορφες στιγμές της εκπομπής