Εξωπραγματικό: Το πενταψήφιο ποσό που έχει πάρει ο Χάρης Χριστόπουλος για μια φωτογράφιση

«Σε μία φωτογράφιση στη Μύκονο, μία κατσίκα βούτηξε ένα φόρεμα και την κυνηγούσαμε μισή ώρα για να πάρουμε το ρούχο»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@harrischristopoulos
Instagram/@harrischristopoulos

Πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και διανύει ασυζητητί την καλύτερη περίοδος της ζωής του. Ο γνωστός φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star και δεν μάσησε τα λόγια του...

Αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Ανίτα αλλά και στα επαγγελματικά του αποκαλύπτοντας πράγματα για πρώτη φορά.

Οι αποκαλύψεις του Χάρη Χριστόπουλου

«Η αδερφή μου δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της Ανίτας. Έβλεπε την Ανίτα που ήταν έγκυος, αλλά δεν έλεγε τίποτα από λεπτότητα. Είχα περισσότερο άγχος και αγωνία για την έλευση του μωρού από ότι ο γιατρός, η μαία, η Ανίτα και η μαμά της. Είχα νοικιάσει ένα μηχάνημα στο σπίτι και έκανα εγώ τους υπερήχους στην Ανίτα, εκτός των προγραμματισμένων που κάναμε ανά δυο εβδομάδες στο γιατρό», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο Χάρης Χριστόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είχαμε πάει με την Ανίτα τα Χριστούγεννα στην Αμερική και είχα αγοράσει ένα δαχτυλίδι, που το κουβαλούσα στην τσέπη μου τρεις εβδομάδες! Για τρεις εβδομάδες προσπαθούσα να βρω μία στιγμή να της το δώσω και δεν μου έβγαινε. Αφού γυρίσαμε στην Ελλάδα, βρισκόμασταν στο γκαράζ μου. Ξαφνικά αισθάνθηκα μία ασφάλεια και ενώ μιλούσαμε, πήρα το δαχτυλίδι και της το έδωσα».

«Σε μία φωτογράφιση στη Μύκονο, μία κατσίκα βούτηξε ένα φόρεμα και την κυνηγούσαμε μισή ώρα για να πάρουμε το ρούχο. Έχω πάρει για μία φωτογράφιση πάνω από 40.000 ευρώ. Οι πιο καινούργιες και πρωτοεμφανιζόμενες στη showbiz είχαν εξωφρενικές απαιτήσεις. Ήθελαν ειδικά οχήματα να τις μεταφέρουν, ειδικό φαγητό και ζητούσαν να φέρουν μία στρατιά με τους κομμωτές και τους μακιγιέρ τους. Ποτέ δεν έδιωξα κάποια από το σετ, είμαι πολύ υπομονετικός»