Αυλαία για το Σεργουλόπουλο και τη Μελιτά - Τα συγκινητικά λόγια στο φινάλε του ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν''

Συνεχίζουν του χρόνου;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυλαία για το Σεργουλόπουλο και τη Μελιτά - Τα συγκινητικά λόγια στο φινάλε του ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν''

Πολλές οι αυλαίες την Παρασκευή 30/6 για την τηλεόραση και τις εκπομπές, με παρουσιαστές και παρουσιάστριες να αποχαιρετούν το κοινό τους λίγο πριν ξεκινήσουν και επίσημα οι καλοκαιρινές διακοπές για φέτος.

Ανάμεσα σε εκείνους, που είπαν τα τελευταία τους λόγια ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ με το Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν να ολοκληρώνεται για φέτος.

Το λόγο πήρε σε πρώτη φάση ο Φώτης ευχαριστώντας κοινό και παραγωγή και ύστερα συνέχισε η Μελιτά με τα δικά της αποχαιρετιστήρια λόγια (δείτε εδώ πως τα πήγαινε η εκπομπή σε νούμερα).

Τα τελευταία λόγια Μελιτά και Σεργουλόπουλου στην τελευταία εκπομπή του Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν

«Κυρίες και Κύριοι, καλά μου παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά. Θέλω να σε ευχαριστήσω και εσένα. Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία, τη χάρηκα ιδιαίτερα. Σε ευχαριστώ για όλα. Θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο.

Είναι τίτλοι τέλους αυτής της σεζόν. Εμείς θα καθίσουμε για ένα δίμηνο και θα επιστρέψουμε την ίδια ώρα εδώ στην ΕΡΤ. Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ευχαριστώ για τον χρόνο που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε μαζί μας, τα μεσημέρια σας. Είναι πάρα πολύ τιμητικό και θα τα πούμε του χρόνου», συνέχισε η Τζένη Μελιτά.

Μία από τις πιο χιουμοριστικές στιγμές της εκπομπής

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήθελε να δώσει την απάντηση του, που της είπε κάπως περίεργα και η Τζένη Μελιτά μπερδεύτηκε παρερμηνεύοντας τα όσα άκουσε. Μετά από όλα αυτά, ξέσπασαν και οι δύο παρουσιαστές σε γέλια.

«Κοίταξε να δεις… δεν σβήνω την ιστορία μου. Λογικά θα το ‘χω ξεπεράσει ή θα τις βάλω κάπου στα κρυφά και όταν τον ξεπεράσω το ξαναβγάζω στα φανερά», ξεκίνησε να λέει ο Σεργουλόπουλος.

«Οι έρευνες λένε ότι στην αρχή, όταν το σοκ είναι μεγάλο, τις βάζεις σε έναν φάκελο να μην τις πολυβλέπεις ή στα αρχειοθετημένα. Μετά, όταν προχωράει ο καιρός, κάνεις το εξής τεστ: κοιτάς τη φωτογραφία και λες… τώρα εμένα μου ‘ρχεται να βάλω το μαύρο δάκρυ και να πέσω στο πάτωμα ή μια γλυκιά νοσταλγία για το ποια ήμουν;», απάντησε η Τζένη Μελιτά.

«Αν θέλω να ρίξω κανένα… και να φτύσω… δεν θα το ρίξω τώρα αλλά αν είμαι σε αυτή τη φάση;», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μη! Τι να ρίξεις; Δεν κατάλαβα τι θες να ρίξεις…», τόνισε η παρουσιάστρια.

  • Φ.Σ: Να ρίξω κανένα βρισίδι, αυτό εννοώ.
  • Τ.Μ: Α βρισίδι! Γιατί εγώ κατάλαβα κάτι άλλο…
  • Φ.Σ: Όχι! Μα πού πάει το μυαλό σου; Έχουμε χωρίσει, παιδί μου… βρε Τζένη.
  • Τ.Μ: Μα δεν κατάλαβα…
  • Φ.Σ: Ήθελα να πω ένα βρισίδι, ένα καντήλι.