«Ευχαριστώ, που μου δώσατε αυτή την 5ετία...» - Μεγάλη συγκίνηση με τα τελευταία λόγια του Μουτσινά για το Καλό μεσημεράκι

Έπεσε η αυλαία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ευχαριστώ, που μου δώσατε αυτή την 5ετία...» - Μεγάλη συγκίνηση με τα τελευταία λόγια του Μουτσινά για το Καλό μεσημεράκι

Το μεγάλο φινάλε του Νίκου Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής 30/6 με τον παρουσιαστή να απολαμβάνει το πολύωρο πάρτι, που του είχε οργανώσει η παραγωγή.

Τραγούδια, χοροί, πρόσωπα έκπληξη, αγαπημένοι φίλοι του Νίκου, παλιοί συνεργάτες και πολλά άλλα δεν έλειψαν από το πλατό του με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να μη συγκινηθεί σε κανένα σημείο της εκπομπής.

Προς το τέλος ένα ήταν το πρόσωπο, που τον έκανε να λυγίσει, καθώς όπως είδαμε στην αποφώνηση του ευχαρίστησε τους πάντες, ωστόσο δεν έκλαψε παρά μόνο βούρκωσε σε λίγα σημεία.

Ο αποχαιρετισμός του Νίκου Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι

«Λοιπόν, θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ. Νομίζω ότι αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι ωρίμασα μέσα από την εκπομπή, μέσα από συνθήκες της εκπομπής, σαν άνθρωπος αρχικά και ευχαριστώ, που μου δώσατε αυτή την 5ετία.

Οπότε σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, να με αγαπάτε και εγώ σας αγαπάω! Εύχομαι να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και έναν αναίμακτο χειμώνα, θα δούμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, πολλά φιλιά, εις το επανιδείν», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τα συγκινητικά λόγια της Ματίνας Νικολάου

«Κοίτα, εγώ δεν είμαι πολύ...Ήταν πάρα πολύ μεγάλη χαρά μου Νικόλα αυτή η συνεργασία, μου έμαθες πάρα πολλά, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Με αγάπησαν πάρα πολύ όλοι και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ' αγαπώ πολύ! Και εγώ αυτή την περούκα θα την κρατήσω να υπάρχει», είπε η Ματίνα Νικολάου.

«Εγώ θέλω να πω πόσο ικανοποιημένος νιώθω, που μέσα από αυτή την εκπομπή σας δόθηκε η μοναδική ευκαιρία σε όλους να γνωρίσετε αυτό το μοναδικό ταλέντο, που λέγεται Ματίνα Νικολάου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.