Aγκαλιά με τον Τανιμανίδη μέσα στη θάλασσα - Έτσι πέρασε η Χριστίνα Μπόμπα τα γενέθλιά της στην Αντίπαρο

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αντίπαρος αποτελεί το ησυχαστήριο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη με το ζευγάρι να περνάει εκεί το καλοκαίρι μεγαλώνοντας τις μικρές δίδυμες κόρες τους σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Ο λόγος, που έχουν απομακρυνθεί από την Αθήνα οφείλεται στην ανακαίνιση, που κάνουν στο σπίτι τους στην Αθήνα με το Σάκη να πηγαινοέρχεται, αφού βοηθάει στις εργασίες, που γίνονται!

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα την ημέρα των γενεθλίων της

Την Παρασκευή 30/6 ταξίδεψε ξανά στο νησί, καθώς η καλή του, η μαμά των παιδιών του είχε τα γενέθλιά της - λίγες ημέρες μετά από τα δίδυμα (δείτε εδώ το πάρτι έκπληξη, που τους οργάνωσαν).

Το ζευγάρι πέρασε χρόνο μαζί και συγκεκριμένα στην παραλία, όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα στο instagram.

Μπόμπα

Το σπίτι με την τεράστια πισίνα και την υπέροχη θέα που μένουν στην Αντίπαρο

Εδώ και λίγο καιρό είναι γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακαινίζουν το σπίτι στο οποίο έμεναν, μεγαλώνοντας τους χώρους και προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των δίδυμων παιδιών τους (δείτε εδώ το διώροφο κτίριο με τις τεράστιες τζαμαρίες που σχεδιάζουν). Αυτό σημαίνει πως το η οικογένεια δεν μπορεί να μένει σε αυτό όσο γίνονται εργασίες, γι' αυτό και έχουν προχωρήσει σε μία προσωρινή μετακόμιση.

Και δεν διάλεξαν ένα οποιοδήποτε μέρος! Μπορεί οι δυο τους να μην είχαν αποκαλύψει μέχρι σήμερα, Σάββατο 13/5, που βρίσκονται, όμως ένα story της καλής τους φίλης, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου, πρόδωσε την τοποθεσία τους.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου αποφάσισε να επισκεφθεί τους φίλους της και να παίξει με τις κόρες τους, όπως φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και μία εικόνα από την θέα του σπιτιού αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε νησί και μάλιστα στην Αντίπαρο, προδίδοντας με αυτό τον τρόπο την αλήθεια.

Η οικογένεια Τανιμανίδη έχει νοικιάσει έναν πολύ όμορφο με πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και οι ακόλουθοί τους "τρελαίνονται"!

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος μετακόμιση

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος