Βαφτίστηκε στην Πάρο η μοναχοκόρη των Μελέτη & Μαροσούλη - Το 2ο μυστικό όνομα που της έδωσαν

Το δώρο στους καλεσμένους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει αποκαλύψει εδώ και λίγο καιρό, πως είναι στη φάση που ετοιμάζει τη βάφτιση της κόρης της, η οποία θα πάρει το όνομα ''Αλεξάνδρα'' (δείτε εδώ που θα γίνει το μυστήριο και που το after party).

Φαίνεται όμως, πως η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης είχαν αποφασίσει να της δώσουν και δεύτερο όνομα, το οποίο είχαν κρατήσει μυστικό μέχρι την ημέρα, που θα γινόταν το μυστήριο.

Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης Μελέτη και Μαροσούλη

Την Παρασκευή 30/6 στην Πάρο λοιπόν βαφτίστηκε η μικρή παίρνοντας το όνομα ''Ωκεανίς'' μαζί με το Αλεξάνδρα. Το ζευγάρι είχε ξεκαθαρίσει, πως δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα το μυστήριο και έτσι για την ώρα είδαμε το δώρο των καλεσμένων τους, από τον προσωπικό λογαριασμό της Μελέτη στο instagram.

Κόρη Μελέτη
Μελέτη κόρη

Το ξεκαθάρισμα της Μελέτη για τα βαφτίσια της κόρης της

«Με κατηγορούν, εκτός από δύο, ότι δεν έχω καλέσει τους συνεργάτες μου στη βάφτιση της κόρης μου», είπε η Ελονώρα Μελέτη.

«Εγώ είπα ότι θα γίνει θέμα άμα δεν μας δουν στη βάφτιση σου θα λένε ότι είσαι τσιγκούνα και τέτοια», είπε ο Κώστας Τσουρός

«Πραγματικά δεν ήξερα ότι όταν θα γίνεται ένα τέτοιο θρησκευτικό event θα πρέπει να καλώ όλο το χώρο για να μη με πει κάποιος τσιγκούνα. Εδώ στην εκπομπή είμαστε 75 άτομα. Αν καλέσω τα 75 άτομα της εκπομπής, δεν θα πρέπει να καλέσω και κάποιους άλλους συναδέλφους, που εκτιμώ και από άλλα κανάλια; Άλλα 75 άτομα! Άμα είναι να βαφτίσω την κόρη μου και να έχω 1.000 καλεσμένους, ε δεν γίνεται ρε παιδιά», κατέληξε η Μελέτη.