«Η ζωή μιας μαμάς» - Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη να θηλάζει το γιο της σε εστιατόριο του Μόντε Κάρλο

Διακοπές με τον μπέμπη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η ζωή μιας μαμάς» - Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη να θηλάζει το γιο της σε εστιατόριο του Μόντε Κάρλο

Στο Μόντε Κάρλο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη μαζί με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη. Οι δυο φίλες κάνουν διακοπές στην Γαλλική Ριβιέρα έχοντας μαζί τους και τον μικρό Νουνίτο. Μάλιστα, πληροφορίες μας θέλουν μαμά και νονά να ετοιμάζουν στη Γαλλία τα βαφτίσια του μπέμπη.

Ιωάννα και Στέλλα απολαμβάνουν τις ομορφιές του Μόντε Κάρλο ψωνίζοντας σε μεγάλους οίκους, κάνοντας τις βόλτες τους στους διάσημους δρόμους και απολαμβάνοντας το φαγητό τους σε σικάτα εστιατόρια.

Χθες 30/6 κάνοντας ένα break από την βόλτα τους, κάθισαν να φάνε σε καφέ - εστιατόριο. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη θήλασε και το γιο της, αφού πεινούσε.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και ένα βίντεο την ώρα του θηλασμού θέλοντας να δείξει την ζωή μιας μαμάς.

Το βίντεο της Τούνη να θηλάζει τον Νουνίτο

Η ταλαιπωρία που βίωσαν με το που έφτασαν Μόντε Κάρλο

Όπως έκανε γνωστό δεν τους άφηναν να μπουν στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει γιατί το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού είναι στα ελληνικά και δεν μπορούσε να αποδείξει ότι είναι παιδί της επειδή είναι Αλεξάνδρου και όχι Τούνη που είναι το δικό της επίθετο.

«Αχ και να ξέρετε τι σοκ περάσαμε. Δεν μας αφήνουν να μπούμε στο ξενοδοχείο γιατί το πιστοποιητικό γέννησης του Νουνι ήταν στα ελληνικά και δεν μπορούσα να αποδείξω ότι ο Νουνίτο είναι παιδί μου», έγραψε στην ανάρτηση της στα story.

«Δεν έχω κάνει story εδώ και ώρα, είχαμε κάτι θέματα με τα χαρτιά του μωρού και το αν είναι δικό μου μωρό γιατί είναι Αλεξάνδρου και εγώ είμαι Τούνη.. Έχουμε να πάμε στην κράτηση και έχουμε αργήσει πάρα πολύ, δεν ξέρω αν θα μας δεχτούν... αυτά εδώ πέρα είμαστε, περιμένουμε ταξί», ακούγεται να λέει στο βίντεο.