Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - «Μπορεί να τον στεναχώρησα και...»

Τα γυρνάει μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - «Μπορεί να τον στεναχώρησα και...»

Μετά την εμφάνιση του στο πλατό της τελευταίας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν έξω από το στούντιο του ΣΚΑΙ.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για την κριτική που άσκησε επειδή θα παρουσιάσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν την Φάρμα στον ΑΝΤ1.

Η δημόσια συγγνώμη του Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο

«Κάθε φορά που λέω για το πρωινό στεναχωριέμαι, γιατί βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Το πρωινό δεν έχει να κάνει καθόλου με την επόμενη χρονιά και τον ΑΝΤ1. Σαν θεωρία, το πρωινό θα ήθελα να το ξανακάνω, ένα αμιγώς χιουμοριστικό πρωινό όπως εκείνα παλιά», ξεκαθάρισε αρχικά μετά τις φήμες που τον ήθελα να γυρνάει στην πρωινή ζώνης εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του.

Σε ερώτηση ωστόσο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είπε: «Καλά κάνετε και μου το ρωτάτε αυτό για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Όταν το διάβασα στην εφημερίδα ότι θα παρουσιάσει τη Φάρμα, δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε λίγο περίεργο ότι ένας σεφ θα παρουσιάσει τη Φάρμα, ίσως γιατί την έχω παρουσιάσει και ξέρω τις δυσκολίες των ριάλιτι παιχνιδιών. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν έχουμε μιλήσει, ξέρω μόνο ότι είναι ένας εξαιρετικός σεφ. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου, ούτε συνέντευξη του έχω πάρει. Θέλω όμως να του ζητήσω συγγνώμη, γιατί λέω "γιατί εγώ τώρα να βγάλω αυτή τη σκέψη;" Από την άλλη, βέβαια, κάνω ραδιόφωνο και λέω αυτό που νιώθω. Γιατί όμως τον στεναχώρησα αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί τον κρίνεις αφού δεν τον δεις; Γιατί κάνεις αυτό που δεν γουστάρεις; Μπορεί ο άνθρωπος να βγει και να είναι καταπληκτικός. Μπορεί να τον στεναχώρησα τον άνθρωπο. Να τον δούμε πρώτα και μετά να πούμε ναι ή όχι. Αυτό που είπα εγώ ήταν λάθος μου».

Tι είχε πει για την απόφαση του ΑΝΤ1 για την Φάρμα

«Το σοκ το μικρό ή το μεγάλο, ήταν αυτή η πληροφορία ότι τη Φάρμα θα την παρουσιάσει ο Κουτσόπουλος. Εμένα δε μου αρέσει καθόλου, εντάξει οκ...γιατί ξέρω πως είναι αυτή η φάση του να κάνεις ένα ριάλιτι. Αν δω τον άνθρωπο και είναι καλός ξέρεις ότι έχω πει πολλές φορές συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι κάτι να έχουν δει που δεν το έχω δει εγώ. Δε μπορώ να φανταστώ σαν σκέψη ξέροντας τι σημαίνει Φάρμα και πώς πρέπει να την παρουσιάσεις για να βγάλεις πράγματα από εκεί πέρα μέσα...

Εκτός αν ο άνθρωπος είναι ένα υπερταλέντο που δεν το ξέρουμε. Εγώ να πάω να κάνω τον κριτή του MasterChef; Δεν είναι έτσι. Σαν πρώτη ιδέα δε μου πάει αυτή η ιστορία, ένας σεφ να παρουσιάσει ένα ριάλιτι επιβίωσης σε φάρμα», είχε πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.