"Λιώνει" ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης για την Αφροδίτη Λιάντου - Η ατάκα που μας άφησε άφωνους

Τι πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα για εκείνον; Να είναι η Αφροδίτη, απαντά!

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά του Mega "Η Γη της Ελιάς". Εκεί γνωρίσαμε και την Αφροδίτη Λιάντου, την ταλαντούχα κόρη της Εβελίνας Παπούλια. Της έχει αδυναμία!

Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή ο Αλέξανδρος και η Αφροδίτη, ζουν τον έρωτα και δεν το κρύβουν!

Full in love ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης άργησε να καταλάβει με τι θα ήθελε να ασχοληθεί. Πέρασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, δεν του άρεσε, δεν του ταίριαξε, τα παράτησε όλα κι αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στο "Θέατρο Τέχνης".

"Δεν μπορώ καν να με δω στην τηλεόραση" είπε ο γοητευτικός ηθοποιός και μίλησε φυσικά για τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου.

"Δεν είπαμε ποτέ με την Αφροδίτη πότε θα ανακοινώσουμε την σχέση μας, απλά συνέβη και είναι λογικό. Η Αφροδίτη είναι υπέροχη, είναι η ηρεμία» μου. Θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί της, έχουμε φοβερή χημεία", ανέφερε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε: "Το ειδύλλιό μου με την Αφροδίτη ξεκίνησε στην δουλειά. Μόλις την είδα μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση. Για να μου αρέσει μία κοπέλα πρέπει να είναι η… Αφροδίτη".

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Η Εβελίνα Παπούλια πόσταρε μια αποκαλυπτική φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, στα τέλη του 2022 και μας άρεσε πολύ.

Αφροδίτη Λιάντου

Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε και το ειδύλλιο της κόρης της με τον Αλέξανδρο. Αν και οι φήμες υπήρχαν καιρό, οι δυο τους δεν το είχαν επιβεβαιώσει, αλλά οι φωτογραφίες το έδειχναν.