Μαριέττα Χρουσαλά: Με καυτό μπικίνι στην αγκαλιά του Λέοντα Πατίτσα

Ποιο νησί διάλεξε το ζευγάρι;

Instagram / Μαριέττα Χρουσαλά
Instagram / Μαριέττα Χρουσαλά

Τη Ζάκυνθο διάλεξαν η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα για να περάσουν αυτές τις ημέρες στα μισά σχεδόν του καλοκαιριού, με την πρώτη μέρα του Ιουλίου να τους βρίσκει αγκαλιά κάτω από τον καυτό ήλιο.

Τι κι αν λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αυτό το ζευγάρι είναι η απόδειξη πως μπορείς να είσαι ερωτευμένος με το ταίρι σου όσα χρόνια κι αν περάσουν... Το ζευγάρι κάνει αρκετά συχνά αναρτήσεις από προσωπικές στιγμές και αυτές τις ημέρες μοιράζονται με τους ακολούθους τους στα social media στιγμές από τα καταγάλανα νερά της Ζακύνθου.

Η ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά

Στο Ναυάγιο της Ζακύνθου και στην απομονωμένη ακτή Άη Γιώργης βρέθηκαν οι δυο τους και πόζαραν που με φόντο τα γαλανά νερά.

μαριέττα χρουσαλά
Instagram

Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Μόλις ένας χρόνο πριν, στα περσινά Madwalk, η Μαριέττα Χρουσαλά είχε μιλήσει με πολύ γλυκά λόγια για τον Λέοντα Πατίτσα, αποδεικνύοντας πως όσο περνούν τα χρόνια, οι σχέσεις δυναμώνουν. "Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου δυναμώνει. Είναι ο καλύτερος μου φίλος" είχε πει.

Στις 5 Ιουνίου 2023 το ζευγάρι έκλεισε μαζί 13 ολόκληρα χρόνια, από τότε που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η φλόγα του έρωτά τους δεν έχει σβήσει σε καμία περίπτωση και δεν το κρύβουν (δείτε εδώ την ανάρτησή της για την επέτειό τους).

H γνωριμία τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια επίδειξη του Μιχάλη Ασλάνη, όπου η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσίαζε στην πασαρέλα με δημιουργίες του σχεδιαστή και ο Λέων Πατίτσας βρισκόταν στις πρώτες σειρές των θεατών χειροκροτώντας της. Τότε το μοντέλο μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των μεσημεριανών εκπομπών καθώς ήταν ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αφού είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς.

Η επόμενη συνάντησή τους έγινε τυχαία μετά από τρεις μήνες, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2006 σε ένα πάρτι. Η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία. Εκείνος γονάτισε σε γόνδολα και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του.