«Είχαμε σκοτωθεί! Εγώ εκτός εαυτού» - Ο άγνωστος άγριος καβγάς Κίτσου και Γκοτσόπουλου στο φινάλε των Άγριων Μελισσών

Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η χθεσινή 1/7 εκπομπή "ΑΝΤ1 Flashback" στο Μακεδονία TV, ήταν αφιερωμένη στους τηλεοπτικούς έρωτες που άφησαν εποχή. Ένας από αυτούς λοιπόν ήταν εκείνος της Λενιώς και του Λάμπρου στην σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Τους ρόλους υποδύθηκαν η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αντίστοιχα.

Μιλώντας ο ηθοποιός στο πλατό της εκπομπής, έκανε αποκαλύψεις για τη σειρά και τις σχέσεις του με την συνάδελφο και φίλη του, πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι αποκαλύψεις του Γκοτσόπουλου για τις Άγριες Μέλισσες και την Μαρία Κίτσου

«Ο Λάμπρος και η Λένη δεν ήταν ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Ήταν σαν ένας παιδικός έρωτας, που είχε μέσα κάτι το απόλυτο, το οποίο δεν είναι τελικά ανέφικτο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Με τη Μαρία δεν γνωριζόμασταν. Η πρώτη μας σκηνή με την Μαρία ήταν στα χωράφια. Ήταν το πρώτο φιλί, το οποίο ήταν και δύσκολο. Δεν κατάλαβα γιατί μας είχαν βάλει αυτή την σκηνή, δεν είχε ζεσταθεί ακόμα, παρόλο που είχαμε μιλήσει. Έπρεπε να της πω και την ατάκα "η αγκαλιά σου είναι το πιο ζεστό μέρος στη γη και εγώ κρυώνω μακριά της". Της είπα αυτό το τρυφερό και έγινε viral», συνέχισε.

Και αποκάλυψε για την τελευταία σκηνή της σειράς, στην οποία με την Μαρία Κίτσου είχαν τσακωθεί άσχημα και δεν μιλούσαν: «Τελευταία σκηνή για να κλείσει ο δεύτερος κύκλος και την είχαν αφήσει για το τέλος που αυτό δεν συμβαίνει συνήθως. Είχαμε σκοτωθεί. Εγώ εκτός εαυτού. Δεν μιλούσαμε, κατεβήκαμε από το το αυτοκίνητο και δεν μιλούσε κανένας και έπρεπε να παίξουμε αυτή τη σκηνή που θα έπρεπε να πούμε ότι "θα είμαστε μαζί, θα είμαστε καλά, ευτυχισμένοι". Δεν ξέραμε ότι θα υπήρχε happy end», αποκάλυψε.

Να σημειώσουμε πως Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος φημολογήθηκε πως ήταν σε σχέση και εκτός σειράς, γεγονός όμως που δεν είχαν επιβεβαιώσει ποτέ - δείτε την αντίδραση του όταν τον είχαν ρωτήσει σχετικά.