Χαμογέλα και Πάλι: «Σήμερα είναι εδώ και ο...» - Συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή η Σίσσυ Χρηστίδου

Ποια θα βρεθεί καλεσμένη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: «Σήμερα είναι εδώ και ο...» - Συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή η Σίσσυ Χρηστίδου

Σήμερα Κυριακή 2/7 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ρίχνει αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές της από τη νέα χρονιά. Η Σίσσυ Χρηστίδου από χθες 1/7 ανακοίνωσε πως ολοκληρώνουν αυτό το ΣΚ και το κλίμα ήταν συγκινητικό (δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση η προτελευταία ημέρα).

Σήμερα με την έναρξη, η παρουσιάστρια έκανε μια αναφορά στο μεγάλο φινάλε αποκαλύπτοντας επίσης πως έχει ένα σημαντικό της πρόσωπο πίσω από τις κάμερες.

Η αποκάλυψη της Χρηστίδου στην τελευταία εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

«Καλώς ήρθατε στην τελευταία εκπομπή για τη φετινή χρονιά. Πάντα είναι ιδιαίτερη ημέρα αυτή για εμάς όπως και η πρώτη. Σήμερα είναι εδώ και ο μικρότερος γιος μου, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε είμαστε έτσι σε πολύ οικογενειακό κλίμα και σας έχουμε ετοιμάσει εκπλήξεις» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοινώνοντας πως καλεσμένη θα είναι η Καλομοίρα.

Ποιος φεύγει από την εκπομπή;

Μια αποχώρηση μετρά η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι από το πάνελ της. Συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου εδώ και πολλά χρόνια, πήρε την απόφαση να φύγει από το MEGA και να ψάξει αλλού τηλεοπτική στέγη. Φήμες θέλουν να πηγαίνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να είναι επιβεβαιωμένες.

Εδώ και ημέρες έχουν πετάξει πολλές σπόντες για την εν λόγω αποχώρηση την οποία κανείς τηλεθεατές δεν την περίμενε, αφού η ομάδα είναι πολύ δεμένη.

Σήμερα 2/7 είναι η τελευταία εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και χθες 1/7 η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την αποχώρηση της συνεργάτιδας της, Ελένης Βουλγαράκη.

«Εμένα θα μου λείψεις πολύ! Θα κλάψουμε από σήμερα ή αύριο;» είπε η παρουσιάστρια πηγαίνοντας στο μέρος της και αγκαλιάζοντας την.