«Ο νεαρός κύριος κοντεύει να πνιγεί, θαλασσοπνίγεται...» - Οργισμένος ο Μάνεσης με τον σερβιτόρο στη Ρόδο

Τι απαντάει ο ίδιος για το συμβάν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο νεαρός κύριος κοντεύει να πνιγεί, θαλασσοπνίγεται...» - Οργισμένος ο Μάνεσης με τον σερβιτόρο στη Ρόδο

Με τον σερβιτόρο στην Ρόδο που σέρβιρε τους τουρίστες μέσα στη θάλασσα ασχολήθηκε ο Νίκος Μάνεσης, στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Το περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο, σύμφωνα με τους ελέγχους δεν έχει γίνει τίποτα παράνομα.

Ο παρουσιαστής ωστόσο μίλησε για εργασιακό μεσαίωνα, σχολιάζοντας ο νεαρός κοντεύει να πνιγεί για να πάει την παραγγελία στον κόσμο.

Να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του beack bar, που είναι πολύ γνωστό στο νησί, απάντησε σε όλα όσα σχολιάζονται τις τελευταίες ώρες - δείτε τι είπε.

Το ξέσπασμα του Μάνεση για την Ρόδο

«Θέλω να πάμε σε ένα θέμα το οποίο είναι εξοργιστικό. Πέρα από το ότι στην παραλία υπάρχουν ξαπλώστρες, έχουν τοποθετηθεί και αυτές οι εξέδρες. Το λιμενικό κάνει έρευνα. Ο νεαρός κύριος κοντεύει να πνιγεί, θαλασσοπνίγεται, να φτάσει το νερό μέχρι το πηγούνι του, για να τους πάει να φάνε ένα κλαμπ σάντουιτς, να πιούν έναν καφέ ή έναν χυμό. Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη είναι εργασιακός μεσαίωνας. Δεν γίνεται να γίνεται έλεγχος μέσα από τα social media. Πρέπει να γίνονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μάνεσης.

«Εάν νομίζει κάποιος ότι αυτό που βλέπουμε είναι συνθήκες εργασίας για έναν σερβιτόρο, τότε πλέον σταματάει η κουβέντα εδώ πέρα. Υπάρχουν πολλές εξελίξεις», είπε στη συνέχεια.

«Επειδή υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν αναφέρουμε ποιο beach bar είναι και ποιος ιδιοκτήτης είναι, γιατί είναι γνωστός. Ενδεχομένως όλα να είναι νόμιμα και από τη στιγμή που ο νεαρός εργαζόμενος λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, η ιστορία να κλείνει. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Για ένα μεροκάματο και για 2 ευρώ παραπάνω δεν είναι δυνατόν να εξωθούμε τους εργαζόμενους σε αυτές τις συνθήκες. Το θεωρώ αδιανόητο», συμπλήρωσε.

Τι απαντάει ο σερβιτόρος

Ο νεαρός σερβιτόρος που είναι και ο πρωταγωνιστής, απαντώντας σε ερωτήσεις του κλιμακίου που πήγε για έλεγχο μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να σερβίρει στη θάλασσα, καθώς μπορεί να πάρει μέχρι και 200 ευρώ φιλοδώρημα.