«Με πήραν 20 τηλέφωνα...» - Η πρώτη αναφορά της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Το σχόλιο για την σειρά "Εραστής δυτικών προαστίων"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με πήραν 20 τηλέφωνα...» - Η πρώτη αναφορά της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Αυγή και τον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα. Η ηθοποιός που παίζει με επιτυχία στην σειρά Σασμός (δείτε σούπερ αποκλειστικό) μίλησε για την εποχή που υποδυόταν τη "Λίζα" στο "Εραστής Δυτικών Προαστίων" του MEGA αλλά και για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Δεν έχει αναφερθεί ξανά στην υπόθεση του πρώην συναδέλφου της, ο οποίο κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά - δείτε τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι αποκαλύψεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

«Είναι σαν δυο προσωπικότητες, έχω δύο πλευρές. Είναι δύο έντονες γραμμές. Η μία είναι η θεωρητική, που είναι και πολύ ισχυρή. Έχω μια ακαδημαϊκή σκέψη και όρεξη και από την άλλη έχω ένα κοριτσάκι μέσα μου, που απλά παίζει και ζει το σώμα του και δεν ασχολείται με τίποτε από όλα αυτά. Οπότε αυτά τα δύο στοιχεία μου μάλλον βρίσκουν αυτές τις διαδρομές και αυτούς τους τόσο διαφορετικούς δρόμους», είπε αρχικά για τη σχέση που έχει σήμερα ο χαρακτήρας της με το χαρακτήρα της Λίζας στην τότε σειρά.

Ενώ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, είπε «Για τον Γεωργούλη με πήραν 20 τηλέφωνα. Φυσικά δεν μίλησα σε κανέναν».

Η τοποθέτηση της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε μία εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη 14/6 στην εκπομπή Πάμε Δανάη με την ηθοποιό να απαντάει ανoιχτά για την υπόθεση του συνάδελφου της, Αλέξη Γεωργούλη.

Οι δύο τους είναι γνωστό, πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τη συνεργασία τους στο Είσαι το ταίρι μου να έχει σημαδέψει το κοινό αλλά και τους ίδιους τόσα χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Η Σταυροπούλου με αντικειμενικά κριτήρια απάντησε για το Γεωργούλη και την υπόθεση, που εξετάζεται από τις Βέλγικες Αρχές κάνοντας σε κάθε περίπτωση σαφές, πως είναι με τη μεριά των θυμάτων.

«Αρχικά εννοείται θεωρώ περιττό να πω ότι είμαστε με τα θύματα, όμως επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης ψαγαπώ πολύ και ποτέ στις εκφάνσεις της ζωής μας δεν μου άφησε καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή άλλου τύπου βίας. Πήρα ένα ταξί και μου είπε: «Μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;». Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.