Τα "έχασε" η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA - Πετάχτηκε ο γιος της μπροστά στην κάμερα

Η αμήχανη αντίδραση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα

Αυλαία έριξε σήμερα 2/7 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και όπως αποκάλυψε στην έναρξη η Σίσσυ Χρηστίδου, πίσω από τις κάμερες βρέθηκε και ο γιος της που την περίμενε να τελειώσει, γεγονός που την έκανε να είναι πολύ χαρούμενη.

Προς το τέλος λοιπόν και ενώ η παρουσιάστρια αποχαιρετούσε την Ελένη Βουλγαράκη (δείτε σε ποια εκπομπή πηγαίνει) ο γιος της ξαφνικά πετάχτηκε στο πλατό.

Η αντίδραση της ήταν να του κρύψει το πρόσωπο, καθώς έχει επιλέξει να μην δείχνει δημόσια τα παιδιά της, ενώ με το που την αγκάλιασε έφυγε απευθείας από το πλατό.

Η στιγμή που ο γιος της Χρηστίδου πετάγεται μπροστά στην κάμερα

Τα τελευταία της λόγια

«Είμαι ευλογημένη που μέσα σε αυτή την συνθήκη μέσα σε αυτή την εταιρία, μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω στην τηλεόραση και να κάνω αυτό που θέλω μέσα σε μια κόλλα λευκό χαρτί και μετά να έρθει ο Νίκος να μου στρώσει το χαλί και να μου πει "περπάτα το δρόμο που θέλεις". Αυτό είναι τεράστια ευλογία. Μέσα σε αυτήν την ελευθερία είχα την ελευθερία να διαλέξω τους ανθρώπους μου. Ο κάθε άνθρωπος που είναι εδώ, είναι ευλογία, είναι ευτυχία, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους και για αυτούς που έρχονται ή φεύγουν. Όλους σας αγαπώ», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ προς στο τέλος εισέβαλε στο πλατό και ο γιος της.

«Σίσσυ μου, μια ακόμη σεζόν τελείωσε. Είμαστε μαζί είμαι περήφανος που είμαστε στην ίδια οικογένεια. Σε αγαπώ πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ και όλη την ομάδα. Συνεχίζουμε για τα επόμενα 2 χρόνια. Κάθε χρόνο βάζεις ένα λιθαράκι ακόμα και αυτό που σε ξεχωρίσει δεν είναι η τηλεθέαση που σκίζεις ούτε η εκπομπή, είναι η καρδιά σου και ο τρόπος που χειρίζεσαι τα πράγματα», είπε από την άλλη ο Νίκος Κοκλώνης σε βίντεο που προβλήθηκε.

Νωρίτερα όμως ο παραγωγός της έστειλε μια τεράστια ανθοδέσμη η οποία έγραφε «Σίσσυ μου σε ευχαριστώ για την υπέροχη χρονιά μας! Και του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, να είναι γεμάτο χαμόγελα, μοναδικές στιγμές και χαρές το φετινό καλοκαίρι. Σ΄ αγαπώ πολύ, Νίκος Κοκλώνης».

«Ξέρεις γιατί τα κάνει τώρα αυτά; Γιατί του είπα μην τολμήσει και δεν έρθει στην τελευταία εκπομπή! Και μου είπε, “Σίσσυ σε παρακαλώ πολύ θα έχω το J2US, κάθομαι ξύπνιος μέχρι το πρωί να δω τα νούμερα, μετά κοιμάμαι 9 η ώρα”. Μου είπε πως θα έρθει μετά εκεί που θα πάμε να φάμε», είπε η παρουσιάστρια.