«Έρχεται στη χώρα σου και σε βρίζει κιόλας;» - Έξαλλη η Μπακοδήμου με το απαράδεκτο σχόλιο του Robbie Williams για τους Έλληνες

Χαμός στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έρχεται στη χώρα σου και σε βρίζει κιόλας;» - Έξαλλη η Μπακοδήμου με το απαράδεκτο σχόλιο του Robbie Williams για τους Έλληνες

Χαμός επικρατεί στα social media μετά την συναυλία του Robbie Williams (δείτε εδώ τη σύζυγό του) το βράδυ του Σαββάτου 1/7 στη Μαλακάσα και συγκεκριμένα στο Terra Vibe. Ο 49χρονος ανέβηκε στην σκηνή και τα έδωσε όλα με το κοινό να τον αποθεώνει για τα τραγούδια του και την εμφάνιση του.

Ωστόσο, σάλο προκάλεσε μια δήλωση του σχετικά με τους Έλληνας σε μια προσπάθεια να κάνει χιούμορ με αρνητικά όμως αποτελέσματα, αφού πολλοί έγιναν έξαλλοι.

«Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου, αλλά ήθελαν να κλέψουν τα στρας από τη μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα! Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι (το γιλέκο), θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay», είπε χαρακτηριστικά ο Robbie Williams με το βίντεο να κυκλοφορεί παντού και να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Έξαλλη και η Μπακοδήμου με το αστείο του Robbie Williams

Ανάμεσα σε εκείνους που έγιναν έξαλλοι και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ξέσπασε σήμερα 2/7 στο πλατό της εκπομπής της, Γειά σου στον ΣΚΑΙ.

«Ήταν φουλ προσβλητικό, εμένα που μου το είπατε σήμερα με έκανε έξαλλη. Δηλαδή έρχεται στη χώρα σου και σε βρίζει κιόλας; Δηλαδή ώπα, ρε φίλε», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

«Σιγά ρε φίλε, μαζέψου λίγο. Αν εγώ είμαι super star και έρχονται όλοι και με γλείφουν, θα έλεγα ότι έτσι είναι οι άνθρωποι, όχι όλη η χώρα», σχολίασε στη συνέχεια φανερά ενοχλημένη.

«Και δεν μπορείς με delay μετά από 10 λεπτά να τον μουτζώνεις τον καλλιτέχνη. Πολύ ώριμη αντίδραση. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το βρετανικό χιούμορ αλλά αυτό δεν είναι βρετανικό χιούμορ, είναι αγένεια», ανέφερε επίσης.