"Το μεγαλύτερο ατού της είναι ότι αυτοσαρκάζεται" - Ποια παρουσιάστρια εκθειάζει η Μαρία Μπακοδήμου

"Λέει ό,τι περνάει από το μυαλό της..."

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor

Η αυτοσαρκαστική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την εμφάνισή της συζητήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από Μαρία Μπακοδήμου και τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια του Alpha μας έχει συνηθίσει να σχολιάζει τον εαυτό της σαρκαστικά και δείχνει συχνά πόσο ακομπλεξάριστη είναι (δείτε τα επικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την παρουσιάστρια). Αυτή τη φορά, με αφορμή τα πλάνα της από τον Πρωινό Καφέ το 2008, παραδέχθηκε ότι τότε ήταν ομορφότερη απ’ ό,τι τώρα που… "πλαστικοποιήθηκε". Και φυσικά, αυτό σχολιάστηκε στην εκπομπή "Γεια σου".

Τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου

"Εντάξει, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το μεγάλο ατού της είναι ότι αυτοσαρκάζεται. Λέει ό,τι περνάει από το μυαλό της για τον εαυτό της, δεν κρύβεται για τις σχέσεις της, τις επιτυχίες της, τις αποτυχίες της, την εικόνα της", σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

"Εδώ βλέπουμε άντρες και γυναίκες που κάνουν επεμβάσεις, φαίνεται από χιλιόμετρα, και στην κάμερα σου λένε: εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα, έχω τον φόβο της βελόνας. Και λες: δε γίνεται", είπε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, με τη Νάνσυ Παραδεισανού να σχολιάζει: "εμένα μου αρέσει και τότε και τώρα, το διπλό πλάνο μια χαρά είναι".

"Έχει διαφορά πάντως", επεσήμανε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στη Μαρία Μπακοδήμου, με τον Ισίδωρο Φίκαρη να παραδέχεται πως «όλοι οι άνθρωποι, είτε έχουν κάνει πλαστικές είτε όχι, όταν βλέπουμε παλιές φωτογραφίες... κριντζάρουμε λιγάκι".

Το σχόλιο της Καινούργιου για τις πλαστικές της

"Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα. Πάνω μου λένε είσαι σαν μάγισσα, πως είσαι έτσι", ήταν η αντίδραση της βλέποντας τα πλάνα πριν 15 χρόνια. "Μια χαρά γλυκό κοριτσάκι, φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε", είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα.

"Η Κατερίνα που έχει αλλάξει τελείως, που έχει τιγκάρει στην πλαστική. Που είναι με ένα άλλο πρόσωπο" σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια.