Ποιους ευχαρίστησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη ανάρτηση της μετά το τέλος της εκπομπής

Αυλαία για τη φετινή σεζόν

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
Ποιους ευχαρίστησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη ανάρτηση της μετά το τέλος της εκπομπής

Αυλαία έριξε σήμερα 2/7 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, με τη Σίσσυ Χρηστίδου λίγες ώρες αργότερα να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κοινό, σ' ένα έντονα βαρύ και φορτισμένο κλίμα, καθώς η Ελένη Βουλγαράκη αποχώρησε από την εκπομπή μετά από 5 χρόνια. Η Ελένη Βουλγαράκη αλλάζει τηλεοπτική στέγη και φήμες την θέλουν να πηγαίνει στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και μάλιστα οι συνεργάτες της της πετούσαν πολλές σπόντες αυτές τις ημέρες.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Τα λόγια της Χρηστίδου στην τελευταία εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

«Είμαι ευλογημένη που μέσα σε αυτή την συνθήκη μέσα σε αυτή την εταιρία, μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω στην τηλεόραση και να κάνω αυτό που θέλω μέσα σε μια κόλλα λευκό χαρτί και μετά να έρθει ο Νίκος να μου στρώσει το χαλί και να μου πει 'περπάτα το δρόμο που θέλεις'. Αυτό είναι τεράστια ευλογία. Μέσα σε αυτήν την ελευθερία είχα την ελευθερία να διαλέξω τους ανθρώπους μου. Ο κάθε άνθρωπος που είναι εδώ, είναι ευλογία, είναι ευτυχία, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους και για αυτούς που έρχονται ή φεύγουν. Όλους σας αγαπώ", είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

ίσσυ μου, μια ακόμη σεζόν τελείωσε. Είμαστε μαζί είμαι περήφανος που είμαστε στην ίδια οικογένεια. Σε αγαπώ πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ και όλη την ομάδα. Συνεχίζουμε για τα επόμενα 2 χρόνια. Κάθε χρόνο βάζεις ένα λιθαράκι ακόμα και αυτό που σε ξεχωρίσει δεν είναι η τηλεθέαση που σκίζεις ούτε η εκπομπή, είναι η καρδιά σου και ο τρόπος που χειρίζεσαι τα πράγματα", είπε από την άλλη ο Νίκος Κοκλώνης σε βίντεο που προβλήθηκε.