«Ο Θοδωρής πρέπει να...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γάμο της Ελεονώρας Μελέτη

Οι ευχές της παρουσιάστριας στην... απέναντί της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Ο Θοδωρής πρέπει να...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γάμο της Ελεονώρας Μελέτη

Στα highlight του Σαββατοκύριακου όσον αφορά την ελληνική showbiz ήταν η βάπτιση της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη και ο... ξαφνικός τους γάμος, υπό άκρα μυστικότητα. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης μετά από έκπληξη του Θοδωρή στην παρουσιάστρια που δεν είχε καμία ιδέα για το τι την περίμενε (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή).

Το πρωί της Δευτέρας 3/7, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, Happy Day, θέλησε να αναφερθεί στο χαρμόσυνο γεγονός αλλά και στην επικοινωνία που είχε με την Ελεονώρα την επόμενη μέρα από το γλέντι αποκαλύπτοντας πως ήταν όντως έκπληξη το μυστήριο του γάμου.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Επειδή εγώ μίλησα με την Ελεονώρα με μηνύματα και μου είπε ότι όντως ήταν μία έκπληξη του Θοδωρή. Ο Θοδωρής πρέπει να έπαιξε έξυπνα δηλαδή στρατηγική του στυλ διαλέξτε κάτι λευκό να βάλετε που ταιριάζει στη βάπτιση οπότε θα μπορούσε να είναι και νυφικό αλλά ήταν όντως έκπληξη παιδιά… Το είχε κανονίσει μπορεί να μην το ήξερε κανένας καλεσμένος, σίγουρα ο Θοδωρής, ίσως κάποιοι από την οικογένεια και ο παπάς! Τι ωραία έκπληξη πάντως αν ανεβάσει τον πήχη ψηλά με τέτοιες εκπλήξεις καταλαβαίνεις πως θα συνεχίσει! Κοίτα πόσο το χάρηκε! Αλεξάνδρα - Ωκεανίδα και την είδα εχθές που απάντησε και σε κάποια σχόλια για το δεύτερο όνομα της μικρής της ότι κάποιος το χλεύασε και το κορόιδεψε (δείτε εδώ την ανάρτηση της Ελεονώρας)! Ελεονώρα μην ασχολείσαι αν κάποιες θέλει να βρει και να πει κάτι κακό κι αρνητικό θα το πει! Ήταν πολύ λίγος κόσμος! Να ζήσετε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη λίγες ώρες μετά

«Εχθές για εμάς ήταν μια μέρα τεράστιας χαράς.

Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς , αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. ( πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση)

Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη απξ τον @psycho_25 , που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή.

Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη κ ευχές, κ εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας κ θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς.

#justmarried #christening #alexandra #oceanis

Όλους, έναν προς έναν σας Ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega.