«Είναι ένας άγγελος! Ήρθε στη ζωή μας και...» - ''Στάζουν'' έρωτα τα λόγια του Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη

«Έχουμε καταφέρει να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι ένας άγγελος! Ήρθε στη ζωή μας και...» - ''Στάζουν'' έρωτα τα λόγια του Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη

Τη Δευτέρα 3/7 ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day με τον Δήμαρχο Αθηνών να παραχωρεί μία εφ' όλης της ύλης και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκτός από την πολιτική ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τα παιδιά, τη μητέρα του Ντόρα αλλά και στη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη, με την οποία έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία, όπως τονίστηκε (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της Κοσιώνη για το γιο της).

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί. Είναι ένας άγγελος! Ήρθε στη ζωή μας και λέω μας, γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη.

Κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα κακά. Είναι κλασική Ελληνίδα μαμά, χτίζει αφηγήματα με πρωταγωνιστή τον Δήμο. Και οι δύο έχουμε παλαβές ζωές, δεν είναι πάντα εύκολο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εννοείται ότι θα βγούμε, θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί, έχουμε τις φιλίες μας.

Το σπουδαίο είναι ότι έχουμε καταφέρει να σκουπίζουμε τα πόδια μας στο χαλάκι της εξώπορτας και να αφήνουμε τις δουλειές μας, και να ξεκινάμε ξανά από το μηδέν, όταν περνάμε την πόρτα», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Οι σχέσεις της Σίας με τη Ντόρα Μπακογιάννη

«Έχω πει ότι έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου, έχω ένα θησαυρό. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, μια γυναίκα καριέρας, η οποία πάλεψε στη ζωή της για κάθε βήμα, το οποίο έχει κάνει και ταυτόχρονα μία τρομερή μητέρα... μια τρομερή σύντροφος...ένας άνθρωπος, που ξεχειλίζει από αγάπη και από συναίσθημα! Είμαι πάρα πολύ τυχερή, όταν λέμε ότι πήρα το πρώτο λαχείο, εγώ το κράτησα ως πεθερά», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.