Πρωινό: Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Μαρίας Κορινθίου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα

Ξανθιά παρουσία που θα μας απασχολήσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρωινό: Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Μαρίας Κορινθίου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα

Μια εβδομάδα έμεινε ακόμα για να λήξει η σεζόν για το Πρωινό με τη θέση της γυναίκας, που παρουσιάζει τα εμπορικά να έχει μείνει κενή, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου. Η αντικαταστάτρια ωστόσο βρέθηκε και ανακοινώθηκε κιόλας.

Την Κυριακή 2/7 είδαμε το μεγάλο φινάλε για το Χαμογέλα και πάλι με την εκπομπή να ρίχνει αυλαία για φέτος με την Ελένη Βουλγαράκη να ανακοινώνει και επίσημα - με δάκρυα στα μάτια - πως αποχωρεί από την ομάδα.

Η ίδια έμεινε στο κομμάτι της αποχώρησής της χωρίς ανακοινώνει το επόμενο της βήμα. Τα ευχάριστα ωστόσο ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 3/7 με το Γιώργο Λιάγκα να επιβεβαιώνει αυτό, που λίγο πολύ είχε ακουστεί.

Η Ελένη Βουλγαράκη θα είναι το νέο μέλος, για του χρόνου στην ομάδα του Πρωινού με το πάνελ να την περιμένει με ανοιχτές τις αγκάλες, όπως ειπώθηκε (δείτε εδώ τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Βουλγαράκη).

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για τη συνεργασία με την Ελένη Βουλγαράκη

«Κοίτα αυτό τώρα το τελευταίο το εκλαμβάνω ως χιούμορ. Είναι δυνατόν δηλαδή αν κάποια στιγμή κάτι δεν πάει καλά με την Ελένη, θα με πάρει η Σίσσυ και να μου πει “Ρε Γιώργο, δεν φέρεσαι καλά;”.

Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη, που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας, πια ξεκάθαρα μπορούμε να το πούμε, έχει κάνειμια σωστή επιλογή, διότι η κοπέλα δούλευε 7 ημέρες την εβδομάδα, κάνει ραδιόφωνο και έκανε τηλεόραση. Δεν λέω ότι εμείς είμαστε καλύτερη εκπομπή. Προς Θεού! Αλλά ήθελε το κορίτσι να κάθεται και το Σαββατοκύριακο. Οπότε σου λέει θα πάω σε μια εκπομπή, που μου αρέσει, τη βλέπω, μου ταιριάζει, γιατί δε πας σε μία εκπομπή, που δε σου ταιριάζει, ήθελε να κάθεται λίγο τα Σαββατοκύριακα το κορίτσι! Υπάρχουν λόγοι για την αποχώρησή της, εγώ νομίζω ότι έπραξε καλά η Ελένη Βουλγαράκη.

Κάθε απόφαση παιδιά όλων μας κρίνεται στο αποτέλεσμα, εμείς έχουμε ανοίξει τις τηλεοπτικές μας αγκάλες, όχι τις άλλες μην παρεξηγηθούμε, να την υποδεχθούμε και από εκεί και πέρα θα φανεί στο χειροκρότημα αν αυτή η σχέση... Κανείς δεν ξέρει πάντα ξεκινάς όλες τις δουλειές με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τώρα αυτό αν κάτσει ή δεν κάτσει… Πιστεύω πως εκείνη θα είναι πολύ χαρούμενη με εμάς εδώ και εμείς θα είμαστε χαρούμενοι, την περιμένουμε του χρόνου από Σεπτέμβρη, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Το αντίο της Χρηστίδου στην Βουλγαράκη

«Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει όσο θέλεις να είσαι εδώ θα είσαι, όσο θα είμαι εδώ θα έχεις δουλειά. Την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι μια πολύ αγνή ψυχή και καθαρή και όποτε βρεθεί να είναι μεγάλη τους τύχη και χαρά και το νου τους» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά το αφιερωματικό βίντεο για την Ελένη, και οι δυο ξέσπασαν σε κλάματα!

«Σκεφτόμουν τι πρέπει να πω γιατί τα συναισθήματα μου είναι τόσα πολλά. Πήρα πολλή αγάπη και είμαι πολύ τυχερή. Το ζητούσε η ψυχή μου να αποχωρήσω και την άκουσα. Είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Είναι τυχερός όποιος βρίσκεται δίπλα σου», είπε με δάκρυα στα μάτια η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου επιβεβαίωσε πως μετακομίζει στον ΑΝΤ1 «Ποτέ δεν έφεραν κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Είναι πολύ τυχεροί στον ΑΝΤ1 που σε βάζουν στην οικογένειας τους. Θα έχουν να κάνουν μαζί μου για ότι δεν πάει καλά».