«Υπάρχει και ένα περιβόητο dress code» - Δημόσιο άδειασμα από το Λιάγκα για το πουκάμισο με παπαγαλάκια του Μπιμπίλα

Στην τελετή ορκωμοσίας της Βουλής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Υπάρχει και ένα περιβόητο dress code» - Δημόσιο άδειασμα από το Λιάγκα για το πουκάμισο με παπαγαλάκια του Μπιμπίλα

Τη Δευτέρα 3/7 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της Βουλής με τους βουλευτές των κομμάτων και τους αρχηγούς να ορκίζονται άλλοι με θρησκευτικό όρκο και άλλοι με πολιτικό όρκο αναλόγως την ιδεολογία τους.

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που ξεχώρισαν και σχολιάστηκαν από ενδυματολογικής άποψης είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έχει εκλεγεί με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας (δείτε εδώ το τρυφερό φιλί με το σύντροφό της μετά την εκλογή του κόμματος).

Ο ηθοποιός και πλέον βουλευτής επέλεξε να φορέσει για την τελετή της ορκωμοσίας ένα λευκό πουκάμισο με παπαγάλους, το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από το πάνελ του Πρωινού και το Γιώργο Λιάγκα.

Τα σχόλια του Πρωινού για την εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα στην ορκωμοσία της Βουλής

«Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει αλλά μας κάνει εντύπωση ότι υπάρχει και ένα περιβόητο dress code. Κάποια πράγματα είναι εκεί, γιατί σέβεσαι και κάποιους θεσμούς. Εγώ δεν θα πω πως θα ντυθεί ο καθένας, ούτε θα πω ότι είναι ασέβεια να ντύνεσαι ουράνιο τόξο, ωστόσο όταν μπαίνεις μέσα στη Βουλή καμιά φορά από το να κάνεις την επανάσταση και να σηκώσεις το λάβαρο της διαφορετικότητας, για έμενα διαφορετικότητα ως προς το ντύσιμο.

Να καταλάβω ότι δε φοράμε πια γραβάτα, να το καταλάβω, όμως το να πας με παπαγάλους στο πουκάμισο στην μέρα της ορκωμοσίας, δηλαδή αυτά είναι τα καλά του του Σπύρου, δεν θα του πω ότι θα βάλει αλλά από τη στιγμή που έχει δικαίωμα να βάλει τους παπαγάλους και εμείς εδώ έχουμε δικαίωμα σαν παπαγάλοι να μιλάμε και να το σχολιάζουμε κιόλας συγνώμη κιόλας δηλαδή...» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας

Τα ''καρφιά'' του Κούγια για την εκλογή του Μπιμπίλα

«Στη δυστυχία του Λιγνάδη, στη δυστυχία των άλλων κατηγορουμένων, που τους κονιορτοποίησε το σύστημα. Και το σύστημα ήταν αυτός. Με αυτούς τους αριβίστες ηθοποιούς που πήγαιναν και υπέγραφαν στις εκλογές διάφορα εναντίον μου. Ο Μπιμπίλας τυχοδιωκτικά κάποια στιγμή αντικατέστησε άλλους η Ζωή και αυτό ήταν κάτι, που δεν ήταν ωραίο...Όταν είδα ότι αντικατέστησε τρεις ανθρώπους και τους αντικατέστησε με τον Μπίμπιλα.

Ποιος τον γνώριζε τον Μπίμπιλα πριν αρχίσει να εμφανίζεται κάθε μέρα στην τηλεόραση και έτσι να τον μάθουν και να αποκτήσει τη διασημότητα αυτή, που απέκτησε. Δύο άνθρωποι πάνω στα πτώματα των κατηγορουμένων έκαναν πολιτική καριέρα, ο Λέων και ο Μπίμπιλας», είπε ο Αλέξης Κούγιας.