Πολύ ευχάριστα νέα για το Βασίλη Μπισμπίκη - Θα συζητηθεί η νέα του κίνηση

Μένει να πέσουν οι υπογραφές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγο πριν το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν βλέπουμε, πως γίνονται αποκαλύψεις σχετικά με τα πρόσωπα, που απασχολούν και τα επαγγελματικά του σχέδια σε σειρές, εκπομπές και άλλα projects.

Ο Σασμός είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha και μάλιστα έχει γίνει γνωστό, πως η σειρά συνεχίζεται του χρόνου με ανατροπές στο σενάριο και σίγουρα προσθαφαιρέσεις στο πολύ πετυχημένο μέχρι σήμερα καστ ηθοποιών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που έχουν συνεργαστεί με το κανάλι και σίγουρα ο Alpha θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού λέγεται, πως ο ηθοποιός θα ενσωματωθεί από του χρόνου με νέο ρόλο στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Δείτε επίσης: Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Τα δυο ζευγάρια που χωρίζουν στο φινάλε

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Βασίλη Μπισμπίκη

Οι εβδομαδιαίες 3/7 - 7/7 εξελίξεις της σειράς

Δευτέρα 3/7 Επεισόδιο 164

Ο Τάσος απορρίπτει τις εξηγήσεις του Ευθύμη για το ατύχημά του, την ώρα που εκείνος προσπαθεί να μπει με κάθε τρόπο στη ζωή της Στέλλας. Η Αργυρώ δέχεται να μετακομίσει στο σπίτι της Καλλιόπης, ενώ ο Λευτέρης ανακοινώνει στη μητέρα του τα νέα της εγκυμοσύνης της Θοδώρας. Η Αιμιλία καλεί τον Παύλο στο γραφείο της και του ανακοινώνει κάτι, που τον αφήνει ενεό. Την ίδια στιγμή η Άσπα παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της. Αυτά που θα πει στη Μαρίνα, την Αργυρώ και τη γιαγιά θα ανατρέψουν τις ζωές όλων.

Δείτε επίσης: «Με αυτά τα χέρια θα σου πάρω την ζωή, χωρίς δισταγμό, με μια ανάσα» - Η ανατριχιαστική στιγμή μεταξύ Καλλιόπης και Βασιλικής

Τρίτη 4/7 Επεισόδιο 165

Όλη η οικογένεια πιέζει την Άσπα να μη φύγει για την Αυστραλία αλλά εκείνη το έχει πάρει απόφαση. Ο Τόλης όμως βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να την αποτρέψει. Ο Βαγγέλης φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί ότι αυτός σκότωσε τον Ξαξίρη. Ο Ευθύμης τον καθησυχάζει και του αναθέτει νέα αποστολή. Η Σοφία ανακοινώνει ότι θα πάει τελικά στη Μασσαλία ενώ ο Τάσος αρνείται να την ακολουθήσει. Ο Λευτέρης επισκέπτεται τον Ευθύμη και τον κατηγορεί ανοιχτά για τον φόνο του Ξαξίρη.

Τετάρτη 5/7 Επεισόδιο 166

Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει τη φυγή της Νάντιας, την ίδια στιγμή που ο Βαγγέλης νιώθει τον κλοιό της ατσυνομίας να σφίγγει γύρω του, για το φόνο του Στέλιου. Η Άσπα αποχαιρετά την Άνω Ποριά και αναχωρεί για την Αυστραλία, αποχαιρετώντας τους όλους. Η Βασιλική ζητά από τη Στέλλα κάτι που θα την εκπλήξει. Το ίδιο βράδυ, θέτει ένα ερώτημα στο Μαθιό, που θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Η Αργυρώ, συντετριμμένη από την αναχώρηση της Άσπας, αναζητά παρηγοριά στον Αστέρη.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Τα δυο ζευγάρια που χωρίζουν στο φινάλε

Πέμπτη 6/7 Επεισόδιο 167

Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή. Ο Λευτέρης πιέζει την Ντίνα να του πει αν ο Βαγγέλης έχει σχέση με τον φόνο του Ξαξίρη. Η Βασιλική ζητά από τον Αντώνη να τη βοηθήσει στο να βρει τη Νάντια, αλλά τελικά τη λύση θα της τη δώσει η Στέλλα. Η Μαρίνα σκέφτεται να γυρίσει σπίτι για να μην είναι η γιαγιά μόνη της. Ο Δημήτρης ζητά από τον Παύλο να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Ευθύμη.

Παρασκευή 7/7 Επεισόδιο 168

Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει. Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται πιο κοντά, ενώ η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.