«Εγώ θα ντρεπόμουν και θα στεναχωριόμουν! Είναι δουλοπρεπές...» - Φανερά ενοχλημένη η Καινούργιου με την εκμετάλλευση του σερβιτόρου στη Ρόδο

Πολλοί οι διάσημοι που επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος, παρά τις παρατυπίες του ιδιοκτήτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ θα ντρεπόμουν και θα στεναχωριόμουν! Είναι δουλοπρεπές...» - Φανερά ενοχλημένη η Καινούργιου με την εκμετάλλευση του σερβιτόρου στη Ρόδο

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος εξαιτίας ενός βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το οποίο παρουσιάζει έναν σερβιτόρο σε beach bar στη Ρόδο να πηγαίνει την παραγγελία σε πελάτες βουτώντας σχεδόν ολόκληρος μέσα στη θάλασσα για να φτάσει στις ξαπλώστρες τους (δείτε το εδώ).

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, θέλησε να σχολιάσει και η Κατερίνα Καινούργιου την Δευτέρα 3/7 μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, με την ίδια να είναι φανερά ενοχλημένη από αυτό το θέαμα, εξηγώντας πως είναι δουλοπρεπές.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον σερβιτόρο στην Ρόδο

«Το συγκλονιστικό είναι ότι έβλεπα κάποιους στα social media που πήγαν να το στηρίξουν αυτό και το θεώρησαν φυσιολογικό. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όλους εσάς. Αν ήσασταν πελάτες σε αυτό το μαγαζί - γιατί εγώ με τους πελάτες τα βάζω πιο πολύ - αν λοιπόν βλέπατε αυτό τον άνθρωπο να έρχεται μέσα στο νερό βρεγμένο και δέχεστε να παίρνετε το φαγητό έτσι, ενώ ο άλλος είναι σε αυτή την κατάσταση, μπορείτε να φάτε; Εγώ θα ντρεπόμουν και θα στεναχωριόμουν αν ήμουν εκεί. Η εικόνα αυτή δεν σας ενοχλεί; Δεν σας κάνει λίγο δουλοπρεπές όλο αυτό;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα και ήδη οι εργαζόμενοι του beach bar έχουν απαντήσει για την εργασιακή εκμετάλλευση (δείτε εδώ τι είπαν).

Ο ιδιοκτήτης είχε προσαχθεί στην αστυνομία το 2020 γιατί...

Λίγη ώρα αργότερα, την ίδια ημέρα, στο T-Live, έγινε γνωστό πως σε αυτό το beach bar πηγαίνουν συχνά πολλοί διάσημοι γενικότερα, ενώ είναι και ένα από τα μαγαζιά που πολλοί καλλιτέχνες επιλέγουν και για τις συναυλίες τους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από αυτούς, αλλά και ο Αντώνης Ρέμος, και μάλιστα Αύγουστο του 2020, ενώ ο τελευταίος είχε προγραμματιστεί η συναυλία του εκεί, ο ιδιοκτήτης είχε προσαχθεί στην αστυνομία, διότι είχε στήσει μία πλωτή εξέδρα για την οποία δεν είχε άδεια.

Η διάσημη influencer Ιωάννα Τούνη, έχει βρεθεί επίσης πολλές φορές εκεί.