«Το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο! Μεγάλη βλακεία» - Η αποκάλυψη του Ιώαννη Παπαζήση στο The 2night show

«Το λέω πολύ ώριμα πλέον ότι...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο! Μεγάλη βλακεία» - Η αποκάλυψη του Ιώαννη Παπαζήση στο The 2night show

Το βράδυ της Δευτέρας 3/7 βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show, μεταξύ άλλων (δείτε εδώ όλους τους καλεσμένους) και ο αγαπημένος ηθοποιός, Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την «ξενομανία» που είχε από μικρός, το απωθημένο του για καριέρα στο εξωτερικό, αλλά και για τη μεγαλύτερη «βλακεία» που έκανε και του στέρησε ένα όνειρο ζωής. Η αναφορά στον γιο του ήταν δεδομένη και στη νέα ζωή που έχτισε μετά την απόκτησή του.

Η συνέντευξη του Ιωάννη Παπαζήση

Το μεγαλύτερό του λάθος

«Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική. Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί. Με μάζεψε όμως ο περίγυρός μου, κώλωσα, και το λέω πολύ ώριμα πλέον ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου. Μεγάλη βλακεία. Είχα ξενομανία από μικρός, αγαπούσα το εξωτερικό, φεύγω συνέχεια και ζω στο εξωτερικό, το δεύτερο επάγγελμά μου είναι ταξιδιώτης».

Ο ερχομός του γιου του

«Ζω μεγάλες στιγμές με τον Ιάσονα. Ξανά βιώνω τη δική μου παιδική ηλικία που ξέχασα. Έφυγα από συνοδηγός και πήγα οδηγός. Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου».

Ο ρόλος του στη σειρά της ΕΡΤ, Όρκος

«Μου έκανε εντύπωση ότι οι γνώσεις που είχα για αυτή την αρρώστια ήταν τελείως λανθασμένες. Είναι εντελώς διαφορετικό να παίρνεις πληροφορίες για την πραγματική αρρώστια και αυτές τις πληροφορίες να τις κάνεις υποκριτική. Δεν ήταν ευχάριστο να παίζω όλη τη σεζόν έναν άρρωστο, με βάρυνε πολύ. Συνειδητοποίησα κάποιες στιγμές ότι και το να περπατάς ίσως τελικά να αρκεί στη ζωή. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για μένα στα γυρίσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.