Αποκλειστικό: Παντρεύεται κρυφά αγαπημένος και πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Η σύντροφός του έχει ξεκινήσει ήδη να ράβει το νυφικό της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Παντρεύεται κρυφά αγαπημένος και πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Μετά τον γάμο γνωστής και αγαπημένης Ελληνίδας που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες πριν από λίγο καιρό υπό άκρα μυστικότητα (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μια εβδομάδα μετά) έρχεται ακόμα ένας γάμος στην ελληνική showbiz που αν μη τι άλλο μόνο αναμενόμενο δεν τον λες!

Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής είναι έτοιμος να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης

Οι δυο τους είναι ζευγάρι πάνω από 5 χρόνια και έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο για κάποιους: να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους.

Ενώ είναι μαζί τόσα πολλά χρόνια καμία κάμερα και κανένας φωτογράφος δεν έχει καταφέρει να τους αποσπάσει ένα κοινό στιγμιότυπο. Κανείς δεν τους έχει δει ποτέ μαζί. Σα να μην κυκλοφορούν ποτέ στο δρόμο. Ο τραγουδιστής, βέβαια, έχει αναφέρει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του πως είναι τρελά ερωτευμένος και πολύ καλά στα προσωπικά του.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν, μάλιστα, πως η «Ε» έχει ξεκινήσει ήδη να ράβει το νυφικό της. Ο γάμος τους επιθυμούν να παραμείνει κρυφός, θα είναι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο κι εννοείται πως οι κάμερες δεν θα λάβουν σίγουρα πρόσκληση!

Το μεγάλο αυτό όνομα του τραγουδιστή και το πολυαγαπημένο έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα φώτα της δημοσιότητας για διάφορους λόγους....

Τι, δεν το βρήκατε ακόμα;