«Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει»- Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά

«Δε νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή…».

 «Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει»- Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά

Το πρωί της Τρίτης η Μαρία Ηλιάκη παρευρέθηκε στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μίλησε και για την σχέση της με τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη, καθώς και για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε πρόσφατα το ζευγάρι (δείτε εδώ τι είπε).

Ωστόσο, όπως ήταν λογικό έπεσε στο τραπέζι και η ερώτηση αναφορικά με την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ήταν επί χρόνια στενός της συνεργάτης και φίλος της.

Τι απάντησε η Μαρία Ηλιακή για την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά

«Δεν έχω καταλάβει πραγματικά, ούτε έχω πληροφορία, ούτε ξέρω τι έχει γίνει με εσένα και τον Νίκο ή αν έχει γίνει κάτι», της είπε ο Γιώργος Λιάγκας και κάπως έτσι έβαλε την Μαρία Ηλιάκη στο θέμα. «Δεν το έχω πει», είπε εκείνη. «Ωστόσο, έχει γίνει κάτι που σε έχει πειράξει», είπε ο παρουσιαστής και εκείνη προφανώς και απάντησε λέγοντας ότι :«Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή προφανώς είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ναι. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και τις επαγγελματικής και της προσωπικής, οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Δε νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή…».

«Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση γιατί θεώρησα ότι θα ήταν λίγο άβολο και για τους δυο μας. Έχουμε να βρεθούμε πολλά χρόνια από κοντά. Τι θα του έλεγα; Μια πρόσκληση, έλα στη βάφτιση; Δεν θα ήταν ωραίο», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα δούλευα ξανά μαζί του. Ποτέ μη λες ποτέ».