«Δεν τον πάω και είναι...» - Αιχμηρός και πολύ καυστικός ο Γιώργος Λιάγκας για το Μάρκο Σεφερλή

Ο λόγος που δεν τον συμπαθεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μετράει τα λόγια του και αυτό έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις εκπομπές, που παρουσιάζει με το σχολιασμό του να είναι γεγονός, πως είναι αιχμηρός και πολλές φορές καυστικός σε συγκεκριμένα θέματα.

Την Τρίτη 4/7 λοιπόν είδαμε τον παρουσιαστή να παραθέτει τη γνώμη του στο Πρωινό σχετικά με το Σπύρο Μπιμπίλα και πουκάμισό του με τους παπαγάλους στην ορκωμοσία της Βουλής (δείτε εδώ όσα είπε).

Στη συνέχεια λοιπόν, δεν κρατήθηκε και τόνισε, πως αν και δε συμπαθεί το Μάρκο Σεφερλή, ο ίδιος είναι κατά τη γνώμη του καλοντυμένος σε σχέση με το Σπύρτο Μπιμπίλα, που θα τον τοποθετούσε στο Δελφινάριο με το πολυσυζητημένο αυτό ρούχο.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το Μάρκο Σεφερλή

«Θα σας πω κάτι, ο Σεφερλής, που εγώ καλλιτεχνικά δεν τον πάω και είναι γνωστό, δεν αμφισβητώ το ταλέντο του, τεράστιο ταλέντο, και τα δικά μου παιδιά τον βλέπουν, δεν είμαι αφοριστικός, εγώ δεν… δε σημαίνει κάτι αυτό και δεν τον ενδιαφέρει κιόλας.

Όταν ο ΑΝΤ1 πέρυσι και έκανε μια βραδιά για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ο ΑΝΤ1 στο Ζάππειο, ο πιο καλοντυμένος ήταν ο Σεφερλής. Και το λέω ρε Μάρκο, και μου λέει τιμώ τον χώρο. Μπράβο του. Ούτε ο Σεφερλής θα ντυνόταν έτσι να πάει στη Βουλή. Ο Μπιμπίλας γιατί να ντυθεί; Πάλι καλά δεν έβαλε τη μπλούζα με τις τρίχες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα πρώτα σχόλια του Λιάγκα για το πουκάμισο του Μπιμπίλα

«Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει αλλά μας κάνει εντύπωση ότι υπάρχει και ένα περιβόητο dress code. Κάποια πράγματα είναι εκεί, γιατί σέβεσαι και κάποιους θεσμούς. Εγώ δεν θα πω πως θα ντυθεί ο καθένας, ούτε θα πω ότι είναι ασέβεια να ντύνεσαι ουράνιο τόξο, ωστόσο όταν μπαίνεις μέσα στη Βουλή καμιά φορά από το να κάνεις την επανάσταση και να σηκώσεις το λάβαρο της διαφορετικότητας, για έμενα διαφορετικότητα ως προς το ντύσιμο.

Να καταλάβω ότι δε φοράμε πια γραβάτα, να το καταλάβω, όμως το να πας με παπαγάλους στο πουκάμισο στην μέρα της ορκωμοσίας, δηλαδή αυτά είναι τα καλά του του Σπύρου, δεν θα του πω ότι θα βάλει αλλά από τη στιγμή που έχει δικαίωμα να βάλει τους παπαγάλους και εμείς εδώ έχουμε δικαίωμα σαν παπαγάλοι να μιλάμε και να το σχολιάζουμε κιόλας συγνώμη κιόλας δηλαδή...» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας