Το μωρό που έγινε viral στην ορκωμοσία της Βουλής με το κλάμα του - Η δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Καλλιάνου (Βίντεο)

Ακουγόταν ο παπάς μαζί με το μπέμπη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η χθεσινή (4/7) ορκωμοσία της βουλής θα λέγαμε, ότι είχε πολλά ευτράπελα με άλλους να κλέβουν την εντύπωση από στιλιστής πλευράς, άλλους με τις δηλώσεις τους και με το Γιάννη Καλλιάνο με το γιο του.

Ο λόγος για το μικρότερο σε ηλικία μέλος, που έδωσε το παρόν στην τελετή της ορκωμοσίας. Ο γνωστός μετεωρολόγος και πλέον βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών πήγε στη Βουλή από νωρίς με τη σύζυγό και το μωρό τους.

Στη συνέχεια εκείνος πήρε τη θέση του μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές και η γυναίκα του κάθισε με το μωρό στο θεωρείο. Αυτό, που έκανε σε όλους εντύπωση ήταν το μωρό, που ακουγόταν μαζί με τον παπά (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία του Καλλιάνου με το μωρό). Εν τέλει, αυτό ήταν του μετεωρολόγου με τον ίδιο να ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση!

Η δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Καλλιάνου

«Μάλλον το περιβάλλον δεν του ήταν γνωστό με αποτέλεσμα, μετά τους ιερείς, να είναι ο μόνος που ακούγονταν διαρκώς μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας. Σε κάποια στιγμή ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό παιδάκι που έκλαιγε και που ασφαλώς δεν θα το παρεξηγούσε κάνεις», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Οι δηλώσεις Καλλιάνου - Δαμιανού μετά τη βάφτιση του γιου τους

«Αν μας αξιώσει ο Θεός θα κάνουμε και άλλο παιδάκι. Τα παιδιά είναι ευλογία, μακάρι να μας αξιώσει να κάνουμε και άλλα παιδάκια, κουράγιο να έχουμε. Εγώ θα ήθελα και τρίτο, αλλά ο Γιάννης μου λέει όχι», αποκάλυψε η Χάρις Δαμιανού.