The 2night show: Μοναδικοί οι καλεσμένοι στο φινάλε του Γρηγόρη Αργαούτογλου

Όλα όσα θα δούμε απόψε (4/7)

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: Μοναδικοί οι καλεσμένοι στο φινάλε του Γρηγόρη Αργαούτογλου

Το αγαπημένο στο κοινό The 2night show αναμένεται να ρίξει αυλαία εν όψει του καλοκαιριού και έτσι την Τρίτη 4/7 θα προβληθεί μια εκπομπή γεμάτη χορό, τραγούδι και φυσικά με τις μοναδικές συνεντεύξεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η εκπομπή σε νούμερα).

Όσα θα δούμε στην τελευταία εκπομπή του The 2night show

Στον καναπέ του The 2night show θα δούμε τον Δημήτρη Κουλουμάση, ο καθηγητής της Λεοντείου που κατάφερε να κάνει τη Χημεία viral στο TikTok. Ο «Mr Chem», με τη βοήθεια του Γρηγόρη, κάνει απίθανα πειράματα στο στούντιο και εντυπωσιάζει τους πάντες.

Στη συνέχεια, έρχεται η εντυπωσιακή Σάσα Μπάστα. Πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, περνάει από το «κότερο της εκπομπής» για να παρουσιάσει το καινούργιο της τραγούδι.

Στο αποψινό «The 2Night Show», ο Γρηγόρης υποδέχεται και τη Δήμητρα Κατσαφάδου. Η εμπνεύστρια της «La vie en rose», ανεβαίνει στο σκάφος του Γρηγόρη μαζί με τον αγαπημένο της αδερφό Νικόλα Μαλακοδήμο και μιλούν για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας τους, αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια .

Και η Ελευθερία Ελευθερίου, που πήρε τη βάρκα της επιστροφής από το «Survivor», έρχεται στο πλοίο του Γρηγόρη για να πει το καινούργιο της τραγούδι, αλλά και για να εξηγήσει όσα παρεξηγήθηκαν με την παρουσία της στο ριάλιτι.

Τέλος, οι αγαπημένοι «Alcatrash», που φέτος ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Νίκο Μουτσινά μετά από 5 χρόνια καθημερινής παρουσίας, περνούν από το «ακυβέρνητο καράβι» του Γρηγόρη και του εύχονται «καλό καλοκαιράκι».