Σύγκρινε το κόμμα με τον αυνανισμό - Η ανάρτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΝΙΚΗ που έφερε αντιδράσεις

«Μας γυρνούν 100 χρόνια πίσω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI

Μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, οκτώ είναι τα κόμματα τα οποία κατάφεραν να μπουν στη Βουλή (δείτε εδώ τον σάλο που προκλήθηκε στην ορκωμοσία), αποκτώντας έτσι φωνή, με κάποια από αυτά ωστόσο να έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στο κοινό εξαιτίας των απόψεων που πρεσβεύουν. Οι "Σπαρτιάτες" και η "Νίκη" είναι τα δύο από αυτά.

Την Τρίτη 4/7, λοιπόν, ένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Ζαχαριάδης συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με ένα κείμενο για τον αυνανισμό, τον οποίο σύγκρινε με την παράταξη της "Νίκης", εξηγώντας πως τα πιστεύω των ανθρώπων που βρίσκονται στο κόμμα θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω.

Η ανάρτηση "κόλαφος" βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΝΙΚΗ

«Αθήνα 1927 – Αθήνα 2023! Οι επικίνδυνες – συνομοσιολογικές – αντιεπιστημονικές θέσεις του κόμματος «Νίκη» μας γυρνούν 100 χρόνια πίσω. Να υπερασπιστούμε δικαιώματα, αξίες και τον ορθό λόγο», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΥΡΙΖΑ αυνανισμός ΝΙΚΗ

Που βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας μετά την παραίτηση του

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική έφερε η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την συντριπτική του ήττα στις εκλογές, πήρε την απόφαση να αφήσει την προεδρία του κόμματος και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Η τελευταία του ομιλία έφερε την συγκίνηση του, ενώ στα όσα είπε απάντησε μεταξύ άλλων και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο του ALPHA, Έφη Μπαρμπάτση στο Tlive, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κλείσει το κινητό του, ενώ μαζί με την οικογένεια του βρίσκονται στο Σούνιο ξεκινώντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Να σημειωθεί πως τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να βάζει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που διέψευσε λέγοντας: «Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα θέσω υποψηφιότητα» στο realfm.